Γιάννης Αντετοκούνμπο - Συνάντηση με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Είστε πρότυπο για τα παιδιά»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γιάννης Αντετοκούνμπο - Συνάντηση με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Είστε πρότυπο για τα παιδιά»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη μητέρα του Βερόνικα και τον αδερφό του Άλεξ που χθες πολιτογραφήθηκαν τιμητικά Έλληνες πολίτες επισκέφθηκαν το Προεδρικό Μέγαρο και συναντήθηκαν με την την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Μία ημέρα μετά από την πολιτογράφηση ως Έλληνες πολίτες της μητέρας του Βερόνικας, και του μικρού του αδερφού, Άλεξ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ βρέθηκε στην Ελλάδα για την τελετή ορκωμοσίας παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και σήμερα μαζί με τη μητέρα του και τον αδερφό του επισκέφθηκαν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επανέλαβε για μία ακόμη φορά πως «Πάντα Έλληνες νιώθαμε, πήγαμε σε ελληνικό σχολείο, ξέρουμε ελληνικά, ξέρουμε την ελληνική κουλτούρα και αυτό έβαλε τη σφραγίδα» ενώ σημείωσε πως σε κάθε ευκαιρία έρχεται με την οικογένειά του στην Ελλάδα.

Από την πλευρά της η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου του τόνισε πως αποτελεί ένα εξαιρετικό πρότυπο για τα μικρά παιδιά. «Είστε πρότυπο για όλα τα παιδιά. Το να έχουν τα παιδιά τη φωτογραφία σου στο δωμάτιό τους είναι ένα βάρος αλλά αυτό το κερδίζει κανείς με την παρουσία του και το ύφος του. Αυτό το παίρνει κανείς από το σπίτι του. Σας τιμούν ιδιαίτερα όλα αυτά».

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider