Ουσιαστική και έγκαιρη συνδρομή από τη Novibet και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ουσιαστική και έγκαιρη συνδρομή από τη Novibet και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Ο απολογισμός της προσφοράς προς τους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας The GiANT Heart.

Ο απολογισμός της προσφοράς προς τους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας The GiANT Heart.

-Συνολικά 150 δωμάτια προσφέρθηκαν για 2 έως 4 διανυκτερεύσεις σε 10 ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα σε διάφορα σημεία στην Αττική και στην Εύβοια
- Περισσότερα από 200 άτομα με επείγουσες ανάγκες διαμονής φιλοξενήθηκαν στους συνεργαζόμενους χώρους

Με αίσθημα ευθύνης και ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης προς τους πληγέντες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Novibet ανέλαβαν από κοινού δράση κατά τη διάρκεια των πολυήμερων πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική και την Εύβοια τις δύο πρώτες εβδομάδες του Αυγούστου.

Κατόπιν της έγκαιρης έκκλησης του Γιάννη, η Novibet, με αφετηρία τη «Συμμαχία Αγάπης» που την ενώνει με τον κορυφαίο αθλητή, προέβη στον άμεσο συντονισμό και την εξασφάλιση -ενόσω ακόμα οι πυρκαγιές βρίσκονταν σε εξέλιξη- προσωρινής στέγασης για οικογένειες με επείγουσες ανάγκες διαμονής.
Στο πλαίσιο της ενέργειας που υλοποιήθηκε μέσω του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς The GiANT Heart, του Γιάννη και της Novibet, περισσότεροι από 200 πληγέντες φιλοξενήθηκαν στα 150+ δωμάτια 10 ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων σε διάφορα σημεία στην Αττική, αλλά και στην Εύβοια (Titania Hotel Athens, President Hotel Athens, Athens Marriott Hotel, Marathon Beach Resort, Golden Coast, Electra Hotel Athens, Brown Hotels).

Η επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την προσφορά άμεσης στέγασης έγινε αρχικά στις 6 Αυγούστου και επικοινωνήθηκε ευρέως τόσο από τον ίδιο τον Γιάννη όσο και από την εταιρεία και τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, ώστε η ενημέρωση να φτάσει έγκαιρα σε όσους βρίσκονταν σε ανάγκη. Τις αμέσως επόμενες ημέρες, κατόπιν πρωτοβουλίας του Γιάννη, η ενέργεια ενισχύθηκε περαιτέρω με την προσθήκη επιπλέον δωματίων, την επέκταση των ημερών διανυκτέρευσης και την ένταξη νέων καταλυμάτων.

Απευθυνόμενος στους κατοίκους των πληγεισών περιοχών, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε σχετικά: «Για μένα αυτό που μετράει είναι όλοι μας, κάθε μέρα της ζωής μας, αλλά και σε ειδικών συνθηκών καταστάσεις όπως τώρα με τις φωτιές, να είμαστε πάντα πρόθυμοι να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας. Αυτή είναι η φιλοσοφία, αλλά και ο σκοπός της συμμαχίας μου με τη Novibet. Μόνο με αυτή τη στάση ζωής εμείς και πάνω από όλα τα παιδιά μας θα ζούμε σε ένα καλύτερο κόσμο και ο πόνος όσων υποφέρουν θα... διαιρείται και ελπίζω να γίνεται έστω λίγο πιο διαχειρίσιμος».

Ο Ροδόλφος Οντόνι δήλωσε, για τη Novibet: «Τα γεγονότα των προηγούμενων εβδομάδων στην Αττική και ευρύτερα μας συγκλόνισαν όλους. Συμμαχίες σαν αυτή που έχουμε συνάψει με τον Γιάννη δεν θα είχαν καμία ουσία αν δεν μπορούσαν να δηλώνουν το παρών και να βρίσκονται στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη, τη στιγμή ακριβώς που το χρειάζονται. Η πρωτοβουλία The GiANT Heart, η Novibet και ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι εδώ για να αναλαμβάνουν δράση, προσφέροντας ανακούφιση, υποστήριξη και ουσιαστική βοήθεια, σε κάθε άμεση ανάγκη, με κάθε δυνατό τρόπο».

Επισκεφτείτε τη σελίδα ‘The Giant Heart’, εδώ.
Ακολουθήστε τις σελίδες ‘The Giant Heart’ στα Social Media: Instagram, Facebook.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider