Ινδία: Στους 30 οι νεκροί στο Μουμπάι μετά από ισχυρές κατολισθήσεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ινδία: Στους 30 οι νεκροί στο Μουμπάι μετά από ισχυρές κατολισθήσεις
Τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων, εκφράζοντας φόβους για αύξηση της λίστας των θυμάτων.

Τουλάχιστον 30 άτομα έχασαν τη ζωή τους μετά από κατολισθήσεις που σημειώθηκαν λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων στο Μουμπάι της Ινδίας.

Τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων, εκφράζοντας φόβους για αύξηση της λίστας των θυμάτων, μετέδωσε το Reuters.

Οι διασώστες έσκαβαν με γυμνά χέρια για να ανασύρουν τους νεκρούς, όπως φαίνεται σε εικόνες που μετέδωσε τοπικός τηλεοπτικός σταθμός, ενώ οι αρχές είπαν ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλοι εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα.

Τις τελευταίες 24 ώρες, οι αρχές έχουν αναφέρει 11 περιστατικά όπου έχουν καταρρεύσει σπίτια ή τοίχοι στην περιοχή του Μουμπάι, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Ο πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι εξέφρασε τα συλλυπητήριά του σε ανάρτηση στο Twitter και ανακοίνωσε την παροχή βοήθειας για τα θύματα.

Αρκετές περιοχές της πόλης πλημμύρισαν ύστερα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις των τελευταίων 24 ωρών ενώ διακόπηκαν τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider