Τί είπε η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τί είπε η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο πρωθυπουργός συζήτησε με τη Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία για τη βελτίωση που καταγράφεται στο μέτωπο της πανδημίας.

Για την πορεία της πανδημίας σε Ελλάδα και Ισπανία, για το Τατόι, αλλά και για τα έργα τέχνης νέων καλλιτεχνών που εκτίθενται περιοδικά στο Μέγαρο Μαξίμου συζήτησαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία. Ο πρωθυπουργός συνοδευόταν από την σύζυγο του Μαρέβα Γκραμπόφσκι και η βασίλισσα Σοφία από την αδερφή της Ειρήνη.

Ο Πρωθυπουργός συζήτησε με τη Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία για τη βελτίωση που καταγράφεται στο μέτωπο της πανδημίας. «Τα πράγματα γενικά πηγαίνουν καλύτερα και στη χώρα μας, νομίζω παντού στην Ευρώπη, και στην Ισπανία βλέπω ότι πηγαίνουν καλύτερα», σημείωσε ο Πρωθυπουργός.

«Πρέπει να πω: σας θαυμάζει ο κόσμος όλος», ανέφερε η Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία. «Να είστε καλά, κάνουμε μεγάλη προσπάθεια» απάντησε ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος στη συλλογική προσπάθεια που κατέβαλε η χώρα μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στη συνέχεια, συζήτησαν για την ανάπλαση που γίνεται στο Τατόι με τον πρωθυπουργό να προτείνει την επόμενη φορά που θα υπάρξει επίσκεψη της βασίλισσας στην Ελλάδα θα μεταβούν μαζί στο Τατόι.

«Νομίζω ότι έχουν αλλάξει λίγα μέσα, μετά από τόσα χρόνια τώρα», παρατήρησε η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, με τον πρωθυπουργό να απαντά: «Θέλουμε να αναδείξουμε όλο το χώρο γιατί πράγματι ήταν παράλειψη ότι ο χώρος ήταν τόσο παραμελημένος. Πάει πάρα πολύς κόσμος. Και τώρα θα είναι μία ευκαιρία. Έχουμε κάνει μία πολύ ωραία μελέτη συνολική για την ανάδειξη του χώρου, όλα τα παλιά κτίσματα, οι τάφοι... Θα κάνουμε μία πολύ ήπια ανάπτυξη, θα ξαναδώσουμε ζωή στο αγρόκτημα θα παράγουμε αγροτικά προϊόντα και θα το κάνουμε έναν πόλο επισκέψιμο για όλους τους πολίτες ειδικά του λεκανοπεδίου. Θα γίνει κάτι πολύ ωραίο, την επόμενη φορά θα χαρώ πάρα πολύ να σας ξεναγήσω».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider