Ασθενείς σεισμικές δονήσεις στην Κρήτη, μετά τον σεισμό 4,3 Ρίχτερ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ασθενείς σεισμικές δονήσεις στην Κρήτη, μετά τον σεισμό 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός στο Ηράκλειο της Κρήτης
Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 23 χλμ. νότια/νοτιονατολικά της πόλης του Ηρακλείου.

Τρεις ακόμα σεισμικές δονήσεις των οποίων η ένταση δεν ξεπέρασε τα 2,3 Ρίχτερ, καταγράφηκαν μετά τον σεισμό εντάσεως 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στις τέσσερις τα ξημερώματα με επίκεντρο 29 χλμ. νοτιοανατολικά του Ηρακλείου, που έγινε αισθητός στην Κρήτη, και σύμφωνα με το Εργαστήριο Σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών είχαν κοντινό επίκεντρο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές, πλην όμως η επιφανειακή σεισμική δόνηση ανησύχησε τα ξημερώματα όσους την αντιλήφθηκαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τουρισμός: Υψηλές πληρότητες αλλά με αστερίσκους για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Η επέλαση της Τεχνητής Νοημοσύνης αυξάνει το άγχος των εργαζομένων - Ένας στους δύο φοβάται ότι μπορεί να αντικατασταθεί

Η αργία της 25ης Μαρτίου φέρνει νωρίτερα την καταβολή των συντάξεων Απριλίου

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider