‘The GiANT Heart’: Γιάννης Αντετοκούνμπο & Novibet

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
‘The GiANT Heart’: Γιάννης Αντετοκούνμπο & Novibet
Μία πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας που κάνει τη διαφορά.

H Novibet και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία ‘MVP’ Συμμαχία Αγάπης. Με στόχο την ουσιαστική και πολύ-επίπεδη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ξεκινάει η μεγάλη πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας της Novibet, με βασικό μήνυμα: ‘The GiANT Heart’, και πρεσβευτή τον κορυφαίο αθλητή, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η πρωτοβουλία ‘The GiANT Heart’, αφορά την υλοποίηση μίας σειράς στοχευμένων δράσεων, βασισμένων στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς, της ελπίδας και της δεύτερης ευκαιρίας, που σκοπό έχουν να βελτιώσουν έμπρακτα τις ζωές πολλών συνανθρώπων μας.

Πρώτος σταθμός της πρωτοβουλίας ‘The GiANT Heart’ είναι η υποστήριξη του σημαντικού έργου του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που παρέχει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο στήριξης σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και τις οικογένειές τους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Novibet ενισχύουν τον εξοπλισμό της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» προσφέροντας ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα Ανιχνευτή Φλεβών που θα συνδράμει στο αξιόλογο έργο της ιατρικής ομάδας της Μονάδας. Παράλληλα, αναμνηστικά πασχαλινά δώρα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, δόθηκαν σε όλα τα παιδιά του Συλλόγου.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε σχετικά: «Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου είναι το όνομα Αντετοκούνμπο να μνημονεύεται μετά από πολλά χρόνια όχι για το μπάσκετ, αλλά για την κοινωνική προσφορά της οικογένειάς μου σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη.
Δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα από αυτό. Μαζί με τη Novibet σχεδιάζουμε ενέργειες για να στηρίξουμε οργανισμούς που επιτελούν αποδεδειγμένα μοναδικό κοινωνικό έργο στην Ελλάδα και παράλληλα θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο ίσων ευκαιριών σε νέα παιδιά που αυτή τη στιγμή δεν είναι εύκολο να ονειρευτούν μια διαφορετική, μια καλύτερη ζωή. Στόχος να βοηθήσουμε και να δώσουμε ώθηση, ΕΛΠΙΔΑ και νέες ευκαιρίες σε αυτούς τους ανθρώπους που είναι το μέλλον μας.

Είμαι χαρούμενος που το «ταξίδι» κοινωνικής προσφοράς από κοινού με τη Novibet ξεκινάει με μια δωρεά ενός απαραίτητου υπερσύγχρονου ιατρικού μηχανήματος στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ». Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω την ιερότητα της αποστολής και της προσφοράς του Συλλόγου. Οπότε αφήνουμε τα λόγια και πάμε απευθείας στις πράξεις».

H Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη δήλωσε: «Νιώθω πραγματικά πολύ μεγάλη συγκίνηση που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στο πλαίσιο της Συμμαχίας Αγάπης με τη Novibet, στέκεται για ακόμα μια φορά με πράξεις στο πλευρό της ΕΛΠΙΔΑΣ και των παιδιών μας! Ο Γιάννης με το ήθος και την αγωνιστικότητά του έχει καταφέρει να μας κάνει όλους υπερήφανους. Είναι για εμάς ένας πολύτιμος φίλος και ένας σπουδαίος σύμμαχος στον μεγάλο μας αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου εδώ και πολλά χρόνια. Η προσωπική του πορεία αποτελεί έναν φωτεινό φάρο για όλα τα παιδιά μας πως δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω! Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ τον Γιάννη και τη Novibet για τη συγκινητική τους πρωτοβουλία να σταθούν στο πλευρό μας!»

Ο Γεώργιος Αθανασόπουλος, CEO της Novibet, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πλάνου δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο κοινωνικής προσφοράς για την εταιρεία μας. Μας ταιριάζει η αφοσίωση του Γιάννη για ουσιαστικά αποτελέσματα. Μας κάνει υπερήφανους η εμπιστοσύνη του Γιάννη στο κοινό όραμά μας. Επιλέγοντας να συμπορευθούμε, θέτουμε τον πήχη πολύ υψηλά και στοχεύουμε στην από κοινού υλοποίηση πρωτοβουλιών έμπρακτης στήριξής για το σύνολο της κοινωνίας. Παράλληλα, είμαι διπλά υπερήφανος που η πρωτοβουλία ‘The GiANT Heart’ ξεκινά το έργο της με την υποστήριξη της ‘ΕΛΠΙΔΑΣ’, ενός Συλλόγου με αδιαμφισβήτητη και διαχρονική συνεισφορά».

O Ροδόλφος Οντόνι, δήλωσε σχετικά: «Με σύμμαχο τον Γιάννη και με όραμα να αναπτύξουμε από κοινού ενέργειες με ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα ξεκινάει η μεγάλη μας πρωτοβουλία ‘The GiANT Heart’. Σε μία περίοδο που η ανάγκη κοινωνικής προσφοράς μέσω της ιδιωτικής πρωτοβουλίας είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, η συμμαχία κορυφής του Γιάννη και της Novibet, θα υποστηρίξει Φορείς και Οργανισμούς που βελτιώνουν καθημερινά με το έργο τους τις ζωές πολλών συνανθρώπων μας. Με εφαλτήριο την ελπίδα, τις ίσες ευκαιρίες και την αγάπη για τον αθλητισμό, είμαστε υπερήφανοι που συμπορευόμαστε με τον κορυφαίο, παγκοσμίως, Έλληνα αθλητή, στο κοινό μας ταξίδι κοινωνικής συνεισφοράς».

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας, εδώ.

Ακολουθήστε μας στα Social Media: Instagram, Facebook.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider