Σύλληψη, στο «Ελ. Βενιζέλος», αλλοδαπού που είχε καταπιεί 36 συσκευασίες κοκαϊνης    

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σύλληψη, στο «Ελ. Βενιζέλος», αλλοδαπού που είχε καταπιεί 36 συσκευασίες κοκαϊνης    
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Για εισαγωγή ναρκωτικών συνελήφθη 33χρονος Νιγηριανός, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών στην Ελλάδα από χώρες της Αφρικής, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 33χρονο, ο οποίος αφίχθη στο «Ελ. Βενιζέλος», προερχόμενος από τη Γουινέα.

Ο Νιγηριανός είχε καταπιεί 36 αυτοσχέδιες συσκευασίες κοκαϊνης, συνολικού βάρους 730 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν, όπως και το κινητό τηλέφωνό του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Οχήματα: Με τεχνητή νοημοσύνη ο έλεγχος των προστίμων - Ψηφιακός «βοηθός» στις ενστάσεις

Οι 5 λόγοι αποχώρησης από την εργασία - Πως αξιολογούν τους εργοδότες τους οι Έλληνες

ΗΡΑΚΛΗΣ: Έτοιμος ο Riviera Tower – Το IRC, η υπογειοποίηση Ποσειδώνος, το αποτύπωμα στο Ελληνικό

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider