Βρετανία - κορονοϊος: Πρόστιμο 200 λιρών καλείται να πληρώσει ο Τζέρεμι Κόρμπιν

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βρετανία - κορονοϊος: Πρόστιμο 200 λιρών καλείται να πληρώσει ο Τζέρεμι Κόρμπιν
Μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δείχνει τον Τζέρεμι Κόρμπιν και τη σύζυγο του να βρίσκονται σε κοινό τραπέζι με ακόμα 6 άτομα, σε φιλικό σπίτι.

Πρόστιμο 200 λιρών καλείται να πληρώσεο ο πρώην αρχηγός του Εργατικού κόμματος στη Βρετανία, Τζέρεμι Κόρμπιν, καθώς «έσπασε» το όριο των έξι ατόμων σε δείπνο.

Συγκεκριμένα, μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δείχνει τον Τζέρεμι Κόρμπιν και τη σύζυγο του να βρίσκονται σε κοινό τραπέζι με ακόμα 6 άτομα, σε φιλικό σπίτι. Η φωτογραφία προκάλεσε κύμα αντιδράσεων πολιτών, αλλά και της αρμόδιας Αρχής που φέρεται να έχει επιβάλλει πρόστιμο 200 λιρών στους παρευρισκόμενους.

Σύμφωνα με την DailyMail UK, ο Βρετανός πολιτικός αρνήθηκε να επιβεβαιώσει αν όντως του επιβλήθη πρόστιμο, ενώ ζήτησε συγνώμη για την παρεκτροπή.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τεκτονικές αλλαγές στην αγορά εργασίας: Ποια επαγγέλματα καταργεί «αθόρυβα» η Τεχνητή Νοημοσύνη

Σε εκκρεμότητα το αγροτικό - Πράσινες και γαλάζιες κουμπαριές - Στου Καραβίτη με Πιερρ

Απάτες με επιστροφές ΦΠΑ ερευνούν οι «ράμπο» της ΑΑΔΕ - Χάθηκαν 73,5 δισ. ευρώ την τελευταία 15ετία

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider