Διεθνή
07-07-2020 | 08:57

Oι 6 πολιτείες των ΗΠΑ που δεν θα μπορούν να ψηφίσουν τον Κάνιε Γουέστ για πρόεδρο

Μοιράσου το
Oι 6 πολιτείες των ΗΠΑ που δεν θα μπορούν να ψηφίσουν τον Κάνιε Γουέστ για πρόεδρο

Ο διάσημος ράπερ δήλωσε πως θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ, αν και υπάρχουν αμφιβολίες αν το εννοεί πραγματικά.

Μπορεί ο Κάνιε Γουέστ να ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2020, στις ΗΠΑ, όμως υπάρχουν ήδη 6 Πολιτείες που δεν θα  μπορέσουν να τον ψηφίσουν στις κάλπες, καθώς έχασε τις προθεσμίες εγγραφής!

Ο διάσημος ράπερ δήλωσε πως θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ, αν και υπάρχουν αμφιβολίες αν το εννοεί πραγματικά ή αν το κάνει για λόγους δημοσιότητας, καθώς παράλληλα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του μουσικού άλμπουμ «God's Country». 

Σύμφωνα με το Business Insider, ο Κάνιε Γουέστ έχει ήδη χάσει τις ψήφους από 6 Πολιτείες, δείτε ποιες:

 

 

Στην Πολιτεία της Ιντιάνα οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι για την προεδρία των ΗΠΑ, θα έπρεπε να έχουν εγγραφεί μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2020, για να μπορέσει το όνομα τους να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο. 

Στην Πολιτεία του Νέο Μεξικό οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι για την προεδρία των ΗΠΑ, θα έπρεπε να έχουν εγγραφεί μέχρι τις 25 Ιουνίου του 2020, για να μπορέσει το όνομα τους να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο. 

Στην Πολιτεία του Μέιν οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι για την προεδρία των ΗΠΑ, θα έπρεπε να έχουν εγγραφεί μέχρι τη 1η Ιουνίου του 2020, για να μπορέσει το όνομα τους να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο. 

Στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι για την προεδρία των ΗΠΑ, θα έπρεπε να έχουν εγγραφεί μέχρι τις 26 Μαΐου του 2020, για να μπορέσει το όνομα τους να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο. 

Στην Πολιτεία του Τέξας οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι για την προεδρία των ΗΠΑ, θα έπρεπε να έχουν εγγραφεί μέχρι τις 11 Μαΐου του 2020, για να μπορέσει το όνομα τους να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο. 

Στην Πολιτεία της Βόρειας Καρολίνα οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι για την προεδρία των ΗΠΑ, θα έπρεπε να έχουν εγγραφεί μέχρι τις 3 Μαρτίου του 2020, για να μπορέσει το όνομα τους να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο. 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.