Σολτς: Η συζήτηση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη για το Ταμείο Ανάκαμψης

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σολτς: Η συζήτηση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη για το Ταμείο Ανάκαμψης
«Η συζήτηση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, πρέπει να υπάρξει συμφωνία των 27 κρατών – μελών» δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.

O Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Όλαφ Σολτς, καλωσόρισε σήμερα το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ένα Ταμείο Ανάκαμψης, ύψους 750 δισ. ευρώ, δηλώνοντας πεπεισμένος ότι τα κράτη – μέλη θα καταλήξουν σε μία συμβιβαστική συμφωνία για να βοηθήσουν τις χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία του κορονοϊού.

«Η συζήτηση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, πρέπει να υπάρξει συμφωνία των 27 κρατών – μελών. Ωστόσο, είναι ασφαλές να πούμε ήδη από τώρα ότι είναι πολύ μεγάλες οι πιθανότητες να υπάρξει μία καλή και υγιής συμφωνία», είπε ο Σολτς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ηλεκτρισμός: Άλμα της ζήτησης τον Ιούλιο – Τα μερίδια των προμηθευτών

Πάνω από 3,5 δισ. ευρώ καθαρές εισροές στα Αμοιβαία Κεφάλαια φέτος - Ποια ξεχωρίζουν

ΟΠΕΚΕΠΕ: Δείτε ποιοι πήραν πάνω από 50.000 ευρώ επιδότηση - Αναλυτικές λίστες

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider