Τρεις τρόποι για να γίνουν δισεκατομμυριούχοι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τρεις τρόποι για να γίνουν δισεκατομμυριούχοι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορούν να «βγάλουν» δισ - εκατομμύρια με αυτούς τους τρεις τρόπους.

Στον «αέρα» βρίσκεται ακόμα η βασιλική οικογένεια, μετά την ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ πως επιθυμούν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, επιζητώντας οικονομική και επαγγελματική ανεξαρτησία.

Μετά το πέρας της συνόδου του Σάντριγχαμ, έγινε γνωστό ότι η βασίλισσα Ελισάβετ συμφώνησε σε μία «μεταβατική περίοδο», κατά την οποία ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα μοιράζουν το χρόνο τους ανάμεσα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Καναδά.

Παράληλλα, το ζευγάρι ανακοίνωσε πως παραιτείται και από τη χρηματοδότηση ύψους 5% που λαμβάνουν από το βρετανικό κράτος, η οποία εκτιμάται πως ανέρχεται σε 100.000 στερλίνες κάθε χρόνο.

Φυσικά, σύμφωνα με το CNBC, ο πρίγκιπας Χάρι έχει μεγάλη ιδιωτική περιουσία ύψους 30 εκατ. στερλινών, η οποία προέρχεται από την κληρονομιά της μητέρας του, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ εκτιμάται πως έχει περιουσία περί τα 1,7 εκατ. στερλινών χάρη στην καριέρα της πριν τον γάμο.

Όμως, ο τρόπος ζωής που έχουν συνηθίσει και το υψηλό κόστος που απαιτεί η ασφάλεια του ζευγαριού σε καθημερινή βάση είναι «ακριβά», οπότε μετά την ολοκλήρωση της «ανεξαρτητοποίησης» τους, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα χρειαστούν νέες πηγές εισοδήματος.

Δείτε τρεις τρόπους που μπορούν να γίνουν και να παραμείνουν πολύ – εκατομμυριούχοι, σύμφωνα με το CNBC:

Το 2019 έγινε γνωστό πως το ζευγάρι κατοχύρωσε το brand «Sussex royal», το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν όπως οι ίδιο το επιθυμούν, από τη δημιουργία φιλανθρωπικών οργανώσεων, μέχρι την κυκλοφορία εμπορεύματος με το σήμα τους.

Παρότι δεν θεωρείται πολύ πιθανό να κυκλοφορήσουν μπλουζάκια και κούπες με το όνομα τους, δεν είναι απίθανο να θελήσουν να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και σε άλλους κλάδους στο μέλλον. 

 

Μεγάλο ποσοστό της περιουσίας της Μέγκαν Μαρκλ προέρχεται από την τηλεοπτική της καριέρα και το ρόλο της στη σειρά «Suits».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Forbes, η Δούκισσα του Σάσσεξ πληρωνόταν περί τα 85.000 δολάρια ανά επεισόδιο, οπότε αν επιστρέψει στην ίδια καριέρα θα μπορεί να «εξαργυρώσει» το νέο της τίτλο ανεβάζοντας το κασέ της.

Παράλληλα, ο πρίγκιπας Χάρι έκανε βήματα προς το χώρο του θεάματος, έχοντας ήδη ανακοινώσει πως θα συνεργαστεί με την Όπρα Γουίνφρεϊ και την Apple TV, σε μία σειρά ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία.

Σύμφωνα με εκτίμηση της πλατφόρμας marketing Klear, αφού μετακομίσουν στον Καναδά, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσαν να «βγάλουν» περισσότερα από 110 εκατ. δολάρια, μέσα από διαφημιστικά post στα κοινωνικά δίκτυα και να γίνουν influencers!

Όπως αναφέρεται, σε έναν «μέσο» influencer αρκούν 41 πληρωμένες δημοσιεύσεις το χρόνο για να φτάσει αυτό το ποσό, οπότε αν υπολογίσει κανείς την προστιθέμενη αξία που έχει το «brand» του βασιλικού ζεύγους, μπορούν να το ξεπεράσουν κατά πολύ.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

19:01

Η Μελάνια Τραμπ θα προεδρεύσει μιας συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ

18:45

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ύψος της Παλλήνης από 27/2 έως 30/4

18:40

Τουρκία: Πτώση F-16 στο Μπαλικεσίρ - Ο πιλότος εκτινάχθηκε την τελευταία στιγμή

18:36

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σε εξέλιξη ένας ακόμη γύρος διαπραγματεύσεων στη Γενεύη

18:35

Ideal Holdings για πιθανή είσοδο των Attica στο ΧΑ: «Πάντα εξετάζουμε ευκαιρίες για να ξεκλειδώσουμε αξία»

18:33

Στη Βουλή αύριο ο Κ. Μητσοτάκης - Θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του Ανδρουλάκη

18:28

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου λόγω του συλλαλητηρίου για τα Τέμπη

18:20

ΧΑ: Στις 2.300 μονάδες ο Γενικός Δείκτης, «στοίχημα» το πρόσημο του Φεβρουαρίου

18:15

4 χρόνια πόλεμος στην Ουκρανία: Πόσα έβγαλαν μεγάλοι κερδοσκοπικοί παίκτες σε δύο μήνες, ενώ οι φυσικές αγορές αγωνιούσαν για ελλείψεις;

17:55

Παράταση έως 30/4 για τις δηλώσεις και την καταβολή φόρου πλοίων Α’ κατηγορίας

17:41

Eurobank: Στα 1,36 δισ. ευρώ τα κέρδη το 2025, με payout στο 55% - Οι στόχοι τριετίας

17:38

Helleniq Energy: Πάνω από 1 δισ. ευρώ τα συγκρίσιμα EBITDA το 2025 - Μέρισμα 0,6 ευρώ ανά μετοχή

17:33

Κεφαλογιάννη: «Η Ελλάδα ενισχύει σταθερά τη θέση της ως ανταγωνιστικός προορισμός για διεθνείς διοργανώσεις»

17:11

Warner Bros: Οι δημοφιλείς σειρές του HBO Max δεν κατάφεραν να αποτρέψουν πτώση 6% στα έσοδα τριμήνου

17:01

Γερμανία: Στις 30 Ιανουαρίου 2027 η εκλογή του επόμενου Ομοσπονδιακού Προέδρου

16:58

Μοιρασμένα πρόσημα στη Wall Street μετά από Nvidia και Salesforce

16:50

Θεοδωρικάκος: Δίκαιη κατανομή των πόρων του Ευρωπαϊκού Ταμείου για την Ανταγωνιστικότητα, με γεωγραφική ισορροπία

16:31

Συλλαλητήριο για τα Τέμπη το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου: ΗΣΑΠ και Τραμ θα λειτουργούν 9:00 - 21:00

16:29

ΗΠΑ: Αυξήθηκαν οι αιτήσεις για επίδομα ανεργίας την περασμένη εβδομάδα

16:27

ProtectEU: Η Κομισιόν παρουσιάζει νέο θεματολόγιο για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας

16:14

Με έγκριση του πορίσματος της ΝΔ, η «αυλαία» στην εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

16:06

ΒΕΑ: Άμεσα ρύθμιση έως 120 δόσεις και αύξηση του ορίου οφειλής

16:00

Κρεμλίνο: Η μείωση των ενεργειακών εσόδων και το έλλειμμα του προϋπολογισμού είναι «συνηθισμένες δυσκολίες»

15:49

Ποιες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ δεν θα είναι διαθέσιμες από αύριο

15:43

Παπαθανάσης: Η Πολιτική Συνοχής στον πυρήνα της βιώσιμης ευρωπαϊκής ανάπτυξης

15:31

Ψηφίστηκε επί της Αρχής το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο των αποδήμων από τη ΝΔ

15:27

Ρωσία: «Πώς το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ θα συνυπάρχει με το ΣΑ του ΟΗΕ;»

15:19

Το Instagram θα ειδοποιεί τους γονείς για τυχόν αναζητήσεις των παιδιών τους για αυτοκτονία

15:10

Μεγάλου (Πειραιώς): Σήμα για ισχυρή πιστωτική επέκταση το 2026, καθησυχάζει για δάνεια ν. Κατσέλη

15:02

Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα Α21-Επίδομα Παιδιού

gazzetta
gazzetta reader insider insider