Τρεις τρόποι για να γίνουν δισεκατομμυριούχοι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τρεις τρόποι για να γίνουν δισεκατομμυριούχοι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορούν να «βγάλουν» δισ - εκατομμύρια με αυτούς τους τρεις τρόπους.

Στον «αέρα» βρίσκεται ακόμα η βασιλική οικογένεια, μετά την ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ πως επιθυμούν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, επιζητώντας οικονομική και επαγγελματική ανεξαρτησία.

Μετά το πέρας της συνόδου του Σάντριγχαμ, έγινε γνωστό ότι η βασίλισσα Ελισάβετ συμφώνησε σε μία «μεταβατική περίοδο», κατά την οποία ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα μοιράζουν το χρόνο τους ανάμεσα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Καναδά.

Παράληλλα, το ζευγάρι ανακοίνωσε πως παραιτείται και από τη χρηματοδότηση ύψους 5% που λαμβάνουν από το βρετανικό κράτος, η οποία εκτιμάται πως ανέρχεται σε 100.000 στερλίνες κάθε χρόνο.

Φυσικά, σύμφωνα με το CNBC, ο πρίγκιπας Χάρι έχει μεγάλη ιδιωτική περιουσία ύψους 30 εκατ. στερλινών, η οποία προέρχεται από την κληρονομιά της μητέρας του, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ εκτιμάται πως έχει περιουσία περί τα 1,7 εκατ. στερλινών χάρη στην καριέρα της πριν τον γάμο.

Όμως, ο τρόπος ζωής που έχουν συνηθίσει και το υψηλό κόστος που απαιτεί η ασφάλεια του ζευγαριού σε καθημερινή βάση είναι «ακριβά», οπότε μετά την ολοκλήρωση της «ανεξαρτητοποίησης» τους, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα χρειαστούν νέες πηγές εισοδήματος.

Δείτε τρεις τρόπους που μπορούν να γίνουν και να παραμείνουν πολύ – εκατομμυριούχοι, σύμφωνα με το CNBC:

Το 2019 έγινε γνωστό πως το ζευγάρι κατοχύρωσε το brand «Sussex royal», το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν όπως οι ίδιο το επιθυμούν, από τη δημιουργία φιλανθρωπικών οργανώσεων, μέχρι την κυκλοφορία εμπορεύματος με το σήμα τους.

Παρότι δεν θεωρείται πολύ πιθανό να κυκλοφορήσουν μπλουζάκια και κούπες με το όνομα τους, δεν είναι απίθανο να θελήσουν να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και σε άλλους κλάδους στο μέλλον. 

 

Μεγάλο ποσοστό της περιουσίας της Μέγκαν Μαρκλ προέρχεται από την τηλεοπτική της καριέρα και το ρόλο της στη σειρά «Suits».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Forbes, η Δούκισσα του Σάσσεξ πληρωνόταν περί τα 85.000 δολάρια ανά επεισόδιο, οπότε αν επιστρέψει στην ίδια καριέρα θα μπορεί να «εξαργυρώσει» το νέο της τίτλο ανεβάζοντας το κασέ της.

Παράλληλα, ο πρίγκιπας Χάρι έκανε βήματα προς το χώρο του θεάματος, έχοντας ήδη ανακοινώσει πως θα συνεργαστεί με την Όπρα Γουίνφρεϊ και την Apple TV, σε μία σειρά ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία.

Σύμφωνα με εκτίμηση της πλατφόρμας marketing Klear, αφού μετακομίσουν στον Καναδά, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσαν να «βγάλουν» περισσότερα από 110 εκατ. δολάρια, μέσα από διαφημιστικά post στα κοινωνικά δίκτυα και να γίνουν influencers!

Όπως αναφέρεται, σε έναν «μέσο» influencer αρκούν 41 πληρωμένες δημοσιεύσεις το χρόνο για να φτάσει αυτό το ποσό, οπότε αν υπολογίσει κανείς την προστιθέμενη αξία που έχει το «brand» του βασιλικού ζεύγους, μπορούν να το ξεπεράσουν κατά πολύ.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:59

Πύργος του Άιφελ: Τμήμα της παλιάς σκάλας πουλήθηκε για 450.000 ευρώ σε δημοπρασία

23:47

Ιταλία, Ιρλανδία και Ισπανία ζητούν ευρωπαϊκές κυρώσεις στον Μπεν Γκβιρ

23:36

Ο Λευκός Οίκος αναβάλλει υπογραφή εκτελεστικού διατάγματος για ΑΙ από Τραμπ

23:24

«Όχι» από Γαλλία στην εμπλοκή του ΝΑΤΟ σε διεθνή αποστολή για τα Στενά του Ορμούζ

23:12

«Πράσινη» η Wall Street με ιστορικό υψηλό για Dow Jones - Απώλειες 1,77% για Nvidia

23:00

Ιμάμογλου, Γιαβάς και CHP για Οζέλ: «Πολιτικό πραξικόπημα» και «παρέμβαση στη δημοκρατία»

22:50

Νέα ζωή στα δημόσια ανενεργά σιδηροδρομικά ακίνητα από τη ΓΑΙΑΟΣΕ

22:40

ΟΠΕΚΕΠΕ: Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για σύσταση προανακριτικής για Λιβανό και Αραμπατζή

22:30

Ψιλή κυριότητα: Η «σιωπηλή» τάση που αλλάζει την αγορά ακινήτων

22:20

Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

22:10

Σταθεροποιητικές τάσεις για τον χρυσό

22:00

Η Νορβηγία αίρει τους περιορισμούς στο αλκοόλ τις μέρες του Μουντιάλ

21:51

«Global Sumud»: Επιστροφή 428 ακτιβιστών με ειδικές πτήσεις στην Κωνσταντινούπολη

21:40

ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Με 530 εκατ. ευρώ συμμετέχει στην ΑΜΚ του ΑΔΜΗΕ

21:33

Η οικονομία του διαστήματος «προσγειώνεται» στη Γη - Η SpaceX ανοίγει τον δρόμο

21:21

ΗΠΑ: Αναβλήθηκε η ψηφοφορία του νομοσχεδίου για χρηματοδότηση της ICE

21:10

ΕΟΦ: Καθολική απαγόρευση λιανικής πώλησης προϊόντων κάνναβης με μορφή ξηρού άνθους

21:00

Νέα πτώση για το πετρέλαιο μετά το προσχέδιο συμφωνίας ΗΠΑ - Ιράν

20:51

Σκληρό παζάρι ΗΠΑ - Ιράν: «Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία» - Εμπόδια το ουράνιο και τα Στενά του Ορμούζ

20:45

Γαλλία: Ο Λεκορνί αποκλείει ευρείες μειώσεις φόρων στα καύσιμα

20:35

Μητσοτάκης από Μυστρά: Η Ελλάδα μπορεί να χτίζει γέφυρες σε έναν κόσμο που αλλάζει

20:22

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Αποφυλακίζεται ο αρχηγός της 17 Νοέμβρη

20:14

«Ελπίδα για τη Δημοκρατία» το όνομα του κόμματος της Μαρίας Καρυστιανού

20:09

Στενά του Ορμούζ: Ιράν και Ομάν εξετάζουν μόνιμα διόδια - Αντιδρούν Τραμπ και Ρούμπιο

20:02

Το Κρεμλίνο δηλώνει ανοικτό σε διάλογο με τους Ευρωπαίους για την Ουκρανία

19:50

Πιερρακάκης: «Δύναμη αξιοπιστίας, σταθερότητας και ανάπτυξης και ανάπτυξης Ελλάδα και Κύπρος»

19:41

Βρεττού (Credia): Αρνητική υπεραξία και κεφαλαιακό όφελος από την Ευρώπη Holdings

19:40

Σε Ημαθία και Πέλλα ο Γεωργιάδης: Εγκαίνια και έργα αναβάθμισης σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας

19:38

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην ευρωπαϊκή εισαγγελία για εξηγήσεις 11 βουλευτές την Παρασκευή

19:25

Ρούμπιο: «Το ΝΑΤΟ δεν κάνει το παραμικρό για να στηρίξει τις ΗΠΑ στον πόλεμο με το Ιράν»

reader insider