Ειδήσεις | Διεθνή
18-01-2020 | 10:00

Τρεις τρόποι για να γίνουν δισεκατομμυριούχοι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Μοιράσου το
Τρεις τρόποι για να γίνουν δισεκατομμυριούχοι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορούν να «βγάλουν» δισ - εκατομμύρια με αυτούς τους τρεις τρόπους.

Στον «αέρα» βρίσκεται ακόμα η βασιλική οικογένεια, μετά την ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ πως επιθυμούν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, επιζητώντας οικονομική και επαγγελματική ανεξαρτησία.

Μετά το πέρας της συνόδου του Σάντριγχαμ, έγινε γνωστό ότι η βασίλισσα Ελισάβετ συμφώνησε σε μία «μεταβατική περίοδο», κατά την οποία ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα μοιράζουν το χρόνο τους ανάμεσα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Καναδά.

Παράληλλα, το ζευγάρι ανακοίνωσε πως παραιτείται και από τη χρηματοδότηση ύψους 5% που λαμβάνουν από το βρετανικό κράτος, η οποία εκτιμάται πως ανέρχεται σε 100.000 στερλίνες κάθε χρόνο.

Φυσικά, σύμφωνα με το CNBC, ο πρίγκιπας Χάρι έχει μεγάλη ιδιωτική περιουσία ύψους 30 εκατ. στερλινών, η οποία προέρχεται από την κληρονομιά της μητέρας του, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ εκτιμάται πως έχει περιουσία περί τα 1,7 εκατ. στερλινών χάρη στην καριέρα της πριν τον γάμο.

Όμως, ο τρόπος ζωής που έχουν συνηθίσει και το υψηλό κόστος που απαιτεί η ασφάλεια του ζευγαριού σε καθημερινή βάση είναι «ακριβά», οπότε μετά την ολοκλήρωση της «ανεξαρτητοποίησης» τους, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα χρειαστούν νέες πηγές εισοδήματος.

Δείτε τρεις τρόπους που μπορούν να γίνουν και να παραμείνουν πολύ – εκατομμυριούχοι, σύμφωνα με το CNBC:

Το 2019 έγινε γνωστό πως το ζευγάρι κατοχύρωσε το brand «Sussex royal», το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν όπως οι ίδιο το επιθυμούν, από τη δημιουργία φιλανθρωπικών οργανώσεων, μέχρι την κυκλοφορία εμπορεύματος με το σήμα τους.

Παρότι δεν θεωρείται πολύ πιθανό να κυκλοφορήσουν μπλουζάκια και κούπες με το όνομα τους, δεν είναι απίθανο να θελήσουν να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και σε άλλους κλάδους στο μέλλον. 

 

Μεγάλο ποσοστό της περιουσίας της Μέγκαν Μαρκλ προέρχεται από την τηλεοπτική της καριέρα και το ρόλο της στη σειρά «Suits».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Forbes, η Δούκισσα του Σάσσεξ πληρωνόταν περί τα 85.000 δολάρια ανά επεισόδιο, οπότε αν επιστρέψει στην ίδια καριέρα θα μπορεί να «εξαργυρώσει» το νέο της τίτλο ανεβάζοντας το κασέ της.

Παράλληλα, ο πρίγκιπας Χάρι έκανε βήματα προς το χώρο του θεάματος, έχοντας ήδη ανακοινώσει πως θα συνεργαστεί με την Όπρα Γουίνφρεϊ και την Apple TV, σε μία σειρά ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία.

Σύμφωνα με εκτίμηση της πλατφόρμας marketing Klear, αφού μετακομίσουν στον Καναδά, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσαν να «βγάλουν» περισσότερα από 110 εκατ. δολάρια, μέσα από διαφημιστικά post στα κοινωνικά δίκτυα και να γίνουν influencers!

Όπως αναφέρεται, σε έναν «μέσο» influencer αρκούν 41 πληρωμένες δημοσιεύσεις το χρόνο για να φτάσει αυτό το ποσό, οπότε αν υπολογίσει κανείς την προστιθέμενη αξία που έχει το «brand» του βασιλικού ζεύγους, μπορούν να το ξεπεράσουν κατά πολύ.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.