Με τη «βούλα» της βασίλισσας Ελισάβετ φεύγουν από το παλάτι ο Χάρι και η Μέγκαν

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Με τη «βούλα» της βασίλισσας Ελισάβετ φεύγουν από το παλάτι ο Χάρι και η Μέγκαν
«Αν και θα προτιμούσαμε να παραμείνουν μέλη της βασιλικής οικογένειας [...] κατανοούμε την επιθυμία τους» αναφέρει η ανακοίνωση του παλατιού.

Με τη «βούλα» της βασίλισσας Ελισάβετ θα φύγουν από το παλάτι του Μπάκιγχαμ ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Μετά το πέρας της συνόδου του Σάντριγχαμ, έγινε γνωστό ότι η βασίλισσα Ελισάβετ συμφώνησε σε μία «μεταβατική περίοδο», κατά την οποία ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα μοιράζουν το χρόνο τους ανάμεσα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Καναδά.

«Αν και θα προτιμούσαμε να παραμείνουν μέλη της βασιλικής οικογένειας [...] κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή» αναφέρει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Η οικογένειά μου κι εγώ υποστηρίζουμε πλήρως την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή ως οικογένεια. Παρόλο που θα προτιμούσαμε να παραμείνουν μέλη της Βασιλικής οικογένειας, σεβόμαστε και καταλαβαίνουμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή σαν οικογένεια, παραμένοντας πολύτιμο μέλος της οικογένειάς μου.

Ο Χάρι και η Μέγκαν ξεκαθάρισαν πως δεν θέλουν να βασίζονται οικονομικά σε δημόσια κεφάλαια στη νέα τους ζωή.

Συνεπώς συμφωνήθηκε πως θα υπάρχει μια μεταβατική περίοδος κατά την οποία ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ θα ζουν στον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Υπάρχουν περίπλοκα ζητήματα που πρέπει να λύσει η οικογένειά μου, και υπάρχει δρόμος ακόμα, όμως ζήτησα οι τελικές αποφάσεις να παρθούν τις επόμενες μέρες».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider