H Toyota βρίσκεται πρώτη σε πωλήσεις σε 49 χώρες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
H Toyota βρίσκεται πρώτη σε πωλήσεις σε 49 χώρες

Ένας νέος χάρτης, ο οποίος δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Regtranfers της Βρετανίας δείχνει ότι η Toyota είναι η πιο καλοπουλημένη μάρκα σε 49 χώρες και ξεπερνάει τους ανταγωνιστές της. Φαίνεται ότι η ιαπωνική φίρμα είναι αρκετά δημοφιλής ακόμα και σε σημαντικές αγορές όπως η Ν.Αμερική, η Ασία και η Αφρική. Επίσης, στην πρώτη θέση της προτίμησης βρίσκεται και στην Αυστραλία, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στη Σιγκαπούρη, ακόμα και στη χώρα μας η Toyota κρατάει σταθερά την πρώτη θέση.

Η απορία της πιο καλοπουλημένης μάρκας το 2016 ήταν αρκετά έντονη, αφού φάνηκε ότι το σκάνδαλο Dieselgate δεν επηρέασε την επιλογή του κόσμου να τοποθετήσει τη Volkswagen στην πρώτη θέση. Φέτος, η γερμανική εταιρεία έρχεται με διαφορά δεύτερη στις παραπάνω χώρες, ενώ την πρώτη θέση κράτησε σε Γερμανία, Ολλανδία, Σουηδία, Κροατία, Αυστρία και Νορβηγία.

Στην τρίτη θέση ακολουθεί η Ford με 8 χώρες να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους στη μάρκα με σήμα το μπλε οβάλ, ενώ ακολουθεί η Renault και η Skoda με 6 χώρες αντίστοιχα.

H Toyota βρίσκεται πρώτη σε πωλήσεις σε 49 χώρες

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider