Hλεκτρικά Kia με δωρεάν ρεύμα για 20.000 χλμ. από την Protergia

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Hλεκτρικά Kia με δωρεάν ρεύμα για 20.000 χλμ. από την Protergia
Τα ηλεκτρικά Kia e-Soul και e-Niro γίνονται πιο προσιτά από ποτέ, χάρη στη συνεργασία με την Protergia.

Με το νέο πρόγραμμα KIA e-DRIVE home powered by Protergia, κάθε αγοραστής των νέων Kia e-Soul και e-Niro απολαμβάνει δωρεάν «πράσινη» ενέργεια η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες φόρτιση των μπαταριών τους για τουλάχιστον 20.000χλμ. Ταυτόχρονα το πρόγραμμα εξασφαλίζει και ένα πλέγμα υπηρεσιών, που έχει να κάνει με την διευκόλυσνη του πελάτη ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όπως αυτοψία του σημείου εγκατάστασης φορτιστή, μελέτη, παροχή & σύνδεση.

insider

Η Kia διαθέτει ήδη 2 αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ελληνική αγορά: το e-Niro και το e-Soul. To e-Niro, το πρώτο ηλεκτρικό crossover για φιλική προς το περιβάλλον οδήγηση, προσφέρει αυτονομία έως 455 χλμ. σηματοδοτώντας μια σημαντική εξέλιξη στην τεχνολογία των ηλεκτρικών κινητήρων. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις: η πρώτη των 39,2 kWh εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 136 ίππων, ροπή 395 Nm και έχει επιτάχυνση 0-100 σε 9,8 δευτερόλεπτα και συνδυασμένη αυτονομία 289 χλμ (405 χλμ εντός πόλης). Η δεύτερη έχει μεγαλύτερη μπαταρία 64 kWh η οποία συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 204 ίππων και 395 Nm ροπής, με την διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνεται σε μόλις 7,8 δευτερόλεπτα και συνδυασμένη αυτονομία 455 χλμ. (615 εντός πόλης).

insider

Το e-Soul είναι επίσης ένα ηλεκτρικό crossover με πιο νενανικό και διασκεδαστικό χαρακτήρα, ο οποίος επεκτείνεται στο σύγχρονο άνετο εσωτερικό του με την ακόρεστη διάθεση για περιπέτεια.  Διατίθεται σε δύο εκδόσεις που εξοπλίζονται με μπαταρίες 39,2 kWh και 64 kWh. Η έκδοση των 39,2 kWh συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα 136 ίππων, ροπή 365 Nm και αυτονομία 276 χλμ. (407 εντός πόλης). Η μεγαλύτερη έκδοση των 64 kWh συνδυάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ 204 ίππων, ροπή 395 Nm, επιτάχυνση 0-100 σε 7,6 και αυτονομία 448 χλμ. (639χλμ εντός πόλης).

insider

Τα δύο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα μπαταρίας της Kia εξοπλίζονται με τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα υποβοήθησης οδηγού ADAS και τις τεχνολογίες της Kia DRIVE WISE, προσφέροντας υψηλό επίπεδο ασφάλειας και άνεσης και με τη μοναδική 7ετή εγγύηση ή 150.000χλμ της Kia.

Η Protergia είναι ο τομέας ηλεκτρικής ηνέργειας και φυσικού αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και παροχής φυσικού αερίου προσφέροντας ανταγωνιστικά προϊόντα και σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες ενέργειας σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά, εξυπηρετώντας τις ανάγκες περισσότερων από 250.000 πελατών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider