Τα 10 πιο εντυπωσιακά μοντέλα που είδαμε στην έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019»

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα 10 πιο εντυπωσιακά μοντέλα που είδαμε στην έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019»
Μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε τη μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στη χώρα μας, για να δείτε συγκεντρωμένα εκατοντάδες συναρπαστικά νέα μοντέλα.

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η πιο σημαντική ετήσια έκθεσης για το αυτοκίνητο στη χώρα μας και εντυπωσιαστήκαμε από την πληρότητα και τη σπουδαιότητα νέων μοντέλων. Για πρώτη φορά, 35 πανελλαδικές πρεμιέρες και 150 ολοκαίνουρια μοντέλα σας περιμένουν από σήμερα, Σάββατο 9 Νοεμβρίου, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού. H έκθεση ολοκληρώνεται την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου και τα ωράρια είναι για τις καθημερινές από 15.00 έως 21.00 και για τα δύο Σαββατοκύριακα από 10:00 έως 21.00.

Εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε τα 10 πιο εντυπωσιακά και ξεχωριστά εκθέματα της «Αυτοκίνηση Anytime», με την προτροπή να δείτε και τα υπόλοιπα 140 από κοντά, καθώς είναι όλα υπέροχα.

Ένας νέος κινητήρας diesel ήπιας υβριδικής τεχνολογίας βρίσκεται πλέον κάτω από το καπό του κορυφαίου SUV της σουηδικής μάρκας. Το πάντα εντυπωσιακό XC90 με το δίλιτρο κινητήρα B5 να αποδίδει 235 ίππους, έχει εξαιρετικές επιδόσεις αλλά πολύ συγκρατημένη κατανάλωση, από μόλις 6,7 λίτρα/100 χλμ. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και τετρακίνηση.

Πολύ σπάνιο το θέαμα ενός ανοιχτού SUV, ακόμα πιο σπάνιο ενός μοντέλου με στόχο τις μαζικές πωλήσεις. Η VW τολμά εκεί που η Range Rover και η Nissan απέτυχαν τα τελευταία χρόνια, εκ του ασφαλούς ωστόσο, καθώς ούτως ή άλλως το T-Roc πουλά σαν ζεστό ψωμί στην κλειστή του έκδοση. Αντικειμενικά το T-Roc Cabriolet είναι πολύ ενδιαφέρον αισθητικά, ενώ δεν διαφέρει τεχνικά από το κλειστό μοντέλο.

Το επαναφορτιζόμενο υβριδικό Peugeot 3008 έχει θερμικό κινητήρα 1.6 λίτρων και σε συνδυασμό με δύο ηλεκτρικά μοτέρ η ισχύς ανέρχεται στους 300 ίππους και η ροπή στα 450 Nm ροπής. Με μια πλήρη φόρτιση έχει αυτονομία μόνο ηλεκτρικής κίνησης 59 χιλιομέτρων, μέση κατανάλωση ως υβριδικό 1,4 λίτρα ανά 100 χλμ και φορτίζει μέσα σε 3,5 ώρες. Αποτελεί, επίσης, τη μοναδική τετρακίνητη επιλογή στην γκάμα.

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της MINI διατίθεται με το κινητήριο σύνολο της  BMW i3S και θέλει να δώσει τη lifestyle φιλοσοφία που παραδοσιακά πρεσβεύει η φίρμα, με μία νότα σύγχρονης τεχνολογίας μηδενικών ρύπων. Έχει κινητήρα 184 ίππων και 270 Nm ροπή,ς επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 7,3 δευτερόλεπτα και η αυτονομία που ανακοινώνει η MINI είναι 270 χλμ.

Ακόμα ένα ολοκαίνουριο SUV στη γκάμα της Mercedes, με έμφαση στους χώρους και στην πρακτικότητα –όπως άλλωστε αποδεικνύει η ύπαρξη συρόμενου μεσαίου καθίσματος και 7 θέσιας έκδοσης. Ποιότητα εξαιρετική, μεγάλο αμάξωμα με μήκος 4,63 μέτρα και μια πλειάδα κινητήρων, 6 συνολικά, συνθέτουν ένα εξαιρετικά άνετο και πολυμορφικό όχημα οικογενειακών αποδράσεων με τη μέγιστη πολυτέλεια.

Το πρώτο μοντέλο που φέρει το λογότυπο EQC, δηλαδή το στοιχείο που ξεχωρίζει τα μοντέλα της Mercedes τα οποία σχεδιάστηκαν ως αμιγώς ηλεκτρικά στη γκάμα της, είναι ένα μεγάλο και πολυτελές SUV. Εντυπωσιάζει τόσο με τη μορφή της, όσο και με την τεχνολογία της. Δύο ηλεκτρικοί κινητήρες αποδίδουν ισχύ 408 ίππων, ενώ η αυτονομία κίνησης με μια φόρτιση φτάνει τα 400 χλμ.

Φορέας του επαναστατικού δίλιτρου κινητήρα Skyactive X των 180 ίππων, που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία των συνόλων βενζίνης και diesel, το ολοκαίνουργιο CX-30 είναι ένα κόμπακτ SUV το οποίο διαθέτει επίσης ήπια υβριδική τεχνολογία και υπέροχη αισθητική. Όπως και όλα τα μοντέλα της Mazda ενέχει το στοιχείο της σπανιότητας, καθώς η μάρκα απουσίαζε από την ελληνική αγορά για αρκετά χρόνια.

Δεν είναι το μοναδικό ηλεκτρικό μοντέλο της Kia, είναι σίγουρα όμως το πλέον ενδιαφέρον. Το e-Niro είναι ένα SUV με ισχύ 204 ίππων και 395 Nm ροπής, καλύπτει έως και 565 χιλιόμετρα (σε συγκεκριμένες συνθήκες) με μια φόρτιση, ενώ η μικτή αυτονομία του είναι στα 375 χιλιόμετρα ανά φόρτιση. Έχει 0-100 χλμ./ώρα σε 7,8 δευτερόλεπτα και η κίνηση μεταφέρεται στον εμπρός άξονα.

Με 300 υβριδικά άλογα θα είναι διαθέσιμο το DS7 Crossback, το επιβλητικό και πολυτελές SUV της γαλλικής μάρκας. Δύο ηλεκτρικοί κινητήρες συνδυάζονται με έναν 1.600άρη τούρμπο τετρακύλινδρο βενζίνης, που συνδυαστικά αποδίδουν 450 Nm ροπής. Έχει 50 χλμ. ηλεκτρική αυτονομία, τετρακίνηση 0-100 χλμ./ώρα σε 6,5 δευτερόλεπτα και τελική στα 220 χλμ./ώρα. Παράλληλα είναι και η μόνη έκδοση στην γκάμα με τετρακίνηση.

Σαν τον λύκο ανάμεσα στα πρόβατα… Σε μια έκθεση που επικρατούν τα υβριδικά και ηλεκτρικά νέα μοντέλα, η Mustang αποτελεί την πηγαία έκφραση της κλασικής αυτοκίνησης στην πιο μυώδη μορφή της. Καλό το τετρακύλινδρο σύνολο των 2.3 λίτρων με τους 270 ίππους αλλά στεκόμαστε με σεβασμό εμπρός στον V8 των 5.0 λίτρων, που αποδίδει έως 460 ίππους στους σωστούς τροχούς: τους πίσω.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:57

Μελέτη ΕΚΤ: Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Διακυβέρνησης Δεδομένων και οι προκλήσεις της ψηφιακής εποχής

23:54

WSJ: Η Verizon θα καταργήσει 15.000 θέσεις εργασίας

23:48

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η ενεργειακή ανεξαρτησία ισούται άμεσα με εθνική ασφάλεια και κυριαρχία

23:41

Καραϊβική: Τέσσερις νεκροί κατά την επίθεση αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων σε σκάφος

23:37

ΕΟΔΥ: Έξι νέοι θάνατοι από Covid-19 και ένας νέος θάνατος από γρίπη την τελευταία εβδομάδα

23:32

Γαλλία: Ήρθη η ταξιδιωτική απαγόρευση για τον CEO του Telegram

23:27

Το BBC ζήτησε επίσημα συγγνώμη από τον Τραμπ - Αρνείται να πληρώσει αποζημίωση

23:23

Ανταρκτική: Ο πληθυσμός των θαλάσσιων ελεφάντων αποδεκατίστηκε από τη γρίπη των πτηνών

23:15

Ευρύ selloff στη Wall Street - Έχασε 797 μονάδες ο Dow μετά το ρεκόρ

23:06

ΗΠΑ: Αγωγή κατά της Καλιφόρνια από το υπ. Δικαιοσύνης για ανασχεδιασμό των εκλογικών περιφερειών

22:49

Ρωσία: Μαχητικό αεροσκάφος συνετρίβη στην Καρελία - Νεκροί οι δύο πιλότοι

22:35

ΟΗΕ: Η ζήτηση του ελαιολάδου θα συνεχίσει να αυξάνεται, παρά τους δασμούς Τραμπ

22:13

ΗΠΑ: Θανατοποινίτης στην Οκλαχόμα έλαβε χάρη, λίγο πριν εκτελεστεί

21:57

Το BBC εξετάζει καταγγελία για μοντάζ ομιλίας του Τραμπ από άλλη εκπομπή

21:46

Rebound για το πετρέλαιο μετά την «κατρακύλα»

21:42

Το ΝΑΤΟ εγκαταλείπει το σχέδιο απόκτησης Boeing E-7 Wedgetail

21:38

Σε υψηλό άνω των τριών εβδομάδων ο χρυσός

21:28

Μελόνι: Επαναστατική η διαχείριση του μεταναστευτικού από Ιταλία - Αλβανία

21:18

Οι ΗΠΑ μπορούν να αρνηθούν βίζα λόγω παχυσαρκίας

21:12

Νέα συντριβή τουρκικού αεροσκάφους - Νεκρός ο πιλότος

21:02

Μερτς σε Ζελένσκι: Περιμένουμε δυναμική καταπολέμηση τις διαφθοράς

20:53

Λαζαρίδης: Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλεται για απάτη εκατ. ευρώ μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ

20:41

Η ΕΤΑΑ δανείζει 22 εκατ. ευρώ σε ουκρανική εταιρεία ενέργειας

20:32

Οι Antifa σε λίστα τρομοκρατών του Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Μέσα και δύο ελληνικές οργανώσεις

20:23

Εγκρίσεις καταλληλότητας έλαβε η Euronext από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

20:15

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρώτη με «αέρα» 13,3 μονάδων η ΝΔ - Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης

20:04

Πηγές ΝΔ: «Ομολογία Κέντρου»: Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τον δρόμο για τα σκοτεινά ΚΥΔ

20:00

Η επόμενη ημέρα στις ΗΠΑ: Το shutdown τελείωσε, όμως τα δύσκολα τώρα αρχίζουν

19:52

Ο Mr. Beast ανοίγει Theme Park στη Σαουδική Αραβία

19:52

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της Frigoglass

gazzetta
gazzetta reader insider insider