Τα 10 πιο εντυπωσιακά μοντέλα που είδαμε στην έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019»

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα 10 πιο εντυπωσιακά μοντέλα που είδαμε στην έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019»
Μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε τη μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στη χώρα μας, για να δείτε συγκεντρωμένα εκατοντάδες συναρπαστικά νέα μοντέλα.

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η πιο σημαντική ετήσια έκθεσης για το αυτοκίνητο στη χώρα μας και εντυπωσιαστήκαμε από την πληρότητα και τη σπουδαιότητα νέων μοντέλων. Για πρώτη φορά, 35 πανελλαδικές πρεμιέρες και 150 ολοκαίνουρια μοντέλα σας περιμένουν από σήμερα, Σάββατο 9 Νοεμβρίου, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού. H έκθεση ολοκληρώνεται την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου και τα ωράρια είναι για τις καθημερινές από 15.00 έως 21.00 και για τα δύο Σαββατοκύριακα από 10:00 έως 21.00.

Εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε τα 10 πιο εντυπωσιακά και ξεχωριστά εκθέματα της «Αυτοκίνηση Anytime», με την προτροπή να δείτε και τα υπόλοιπα 140 από κοντά, καθώς είναι όλα υπέροχα.

Ένας νέος κινητήρας diesel ήπιας υβριδικής τεχνολογίας βρίσκεται πλέον κάτω από το καπό του κορυφαίου SUV της σουηδικής μάρκας. Το πάντα εντυπωσιακό XC90 με το δίλιτρο κινητήρα B5 να αποδίδει 235 ίππους, έχει εξαιρετικές επιδόσεις αλλά πολύ συγκρατημένη κατανάλωση, από μόλις 6,7 λίτρα/100 χλμ. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και τετρακίνηση.

Πολύ σπάνιο το θέαμα ενός ανοιχτού SUV, ακόμα πιο σπάνιο ενός μοντέλου με στόχο τις μαζικές πωλήσεις. Η VW τολμά εκεί που η Range Rover και η Nissan απέτυχαν τα τελευταία χρόνια, εκ του ασφαλούς ωστόσο, καθώς ούτως ή άλλως το T-Roc πουλά σαν ζεστό ψωμί στην κλειστή του έκδοση. Αντικειμενικά το T-Roc Cabriolet είναι πολύ ενδιαφέρον αισθητικά, ενώ δεν διαφέρει τεχνικά από το κλειστό μοντέλο.

Το επαναφορτιζόμενο υβριδικό Peugeot 3008 έχει θερμικό κινητήρα 1.6 λίτρων και σε συνδυασμό με δύο ηλεκτρικά μοτέρ η ισχύς ανέρχεται στους 300 ίππους και η ροπή στα 450 Nm ροπής. Με μια πλήρη φόρτιση έχει αυτονομία μόνο ηλεκτρικής κίνησης 59 χιλιομέτρων, μέση κατανάλωση ως υβριδικό 1,4 λίτρα ανά 100 χλμ και φορτίζει μέσα σε 3,5 ώρες. Αποτελεί, επίσης, τη μοναδική τετρακίνητη επιλογή στην γκάμα.

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της MINI διατίθεται με το κινητήριο σύνολο της  BMW i3S και θέλει να δώσει τη lifestyle φιλοσοφία που παραδοσιακά πρεσβεύει η φίρμα, με μία νότα σύγχρονης τεχνολογίας μηδενικών ρύπων. Έχει κινητήρα 184 ίππων και 270 Nm ροπή,ς επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 7,3 δευτερόλεπτα και η αυτονομία που ανακοινώνει η MINI είναι 270 χλμ.

Ακόμα ένα ολοκαίνουριο SUV στη γκάμα της Mercedes, με έμφαση στους χώρους και στην πρακτικότητα –όπως άλλωστε αποδεικνύει η ύπαρξη συρόμενου μεσαίου καθίσματος και 7 θέσιας έκδοσης. Ποιότητα εξαιρετική, μεγάλο αμάξωμα με μήκος 4,63 μέτρα και μια πλειάδα κινητήρων, 6 συνολικά, συνθέτουν ένα εξαιρετικά άνετο και πολυμορφικό όχημα οικογενειακών αποδράσεων με τη μέγιστη πολυτέλεια.

Το πρώτο μοντέλο που φέρει το λογότυπο EQC, δηλαδή το στοιχείο που ξεχωρίζει τα μοντέλα της Mercedes τα οποία σχεδιάστηκαν ως αμιγώς ηλεκτρικά στη γκάμα της, είναι ένα μεγάλο και πολυτελές SUV. Εντυπωσιάζει τόσο με τη μορφή της, όσο και με την τεχνολογία της. Δύο ηλεκτρικοί κινητήρες αποδίδουν ισχύ 408 ίππων, ενώ η αυτονομία κίνησης με μια φόρτιση φτάνει τα 400 χλμ.

Φορέας του επαναστατικού δίλιτρου κινητήρα Skyactive X των 180 ίππων, που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία των συνόλων βενζίνης και diesel, το ολοκαίνουργιο CX-30 είναι ένα κόμπακτ SUV το οποίο διαθέτει επίσης ήπια υβριδική τεχνολογία και υπέροχη αισθητική. Όπως και όλα τα μοντέλα της Mazda ενέχει το στοιχείο της σπανιότητας, καθώς η μάρκα απουσίαζε από την ελληνική αγορά για αρκετά χρόνια.

Δεν είναι το μοναδικό ηλεκτρικό μοντέλο της Kia, είναι σίγουρα όμως το πλέον ενδιαφέρον. Το e-Niro είναι ένα SUV με ισχύ 204 ίππων και 395 Nm ροπής, καλύπτει έως και 565 χιλιόμετρα (σε συγκεκριμένες συνθήκες) με μια φόρτιση, ενώ η μικτή αυτονομία του είναι στα 375 χιλιόμετρα ανά φόρτιση. Έχει 0-100 χλμ./ώρα σε 7,8 δευτερόλεπτα και η κίνηση μεταφέρεται στον εμπρός άξονα.

Με 300 υβριδικά άλογα θα είναι διαθέσιμο το DS7 Crossback, το επιβλητικό και πολυτελές SUV της γαλλικής μάρκας. Δύο ηλεκτρικοί κινητήρες συνδυάζονται με έναν 1.600άρη τούρμπο τετρακύλινδρο βενζίνης, που συνδυαστικά αποδίδουν 450 Nm ροπής. Έχει 50 χλμ. ηλεκτρική αυτονομία, τετρακίνηση 0-100 χλμ./ώρα σε 6,5 δευτερόλεπτα και τελική στα 220 χλμ./ώρα. Παράλληλα είναι και η μόνη έκδοση στην γκάμα με τετρακίνηση.

Σαν τον λύκο ανάμεσα στα πρόβατα… Σε μια έκθεση που επικρατούν τα υβριδικά και ηλεκτρικά νέα μοντέλα, η Mustang αποτελεί την πηγαία έκφραση της κλασικής αυτοκίνησης στην πιο μυώδη μορφή της. Καλό το τετρακύλινδρο σύνολο των 2.3 λίτρων με τους 270 ίππους αλλά στεκόμαστε με σεβασμό εμπρός στον V8 των 5.0 λίτρων, που αποδίδει έως 460 ίππους στους σωστούς τροχούς: τους πίσω.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

13:09

Φινλανδία: Ελεύθερο το πλοίο που είχε κατηγορηθεί για σαμποτάζ υποθαλάσσιου καλωδίου

13:02

Χατζηδάκης: Θεωρώ αδιανόητο να μην προσέλθουν στο διάλογο ορισμένοι αγροτοσυνδικαλιστές

13:02

Η κάλυψη FTTH της United Fiber ξεπέρασε τα 850.000 σπίτια και επιχειρήσεις

12:55

Ουκρανία: Χωρίς ηλεκτροδότηση έμειναν 35.000 νοικοκυριά στην Οδησσό

12:53

Αγρότες: Στον «αέρα» η αυριανή συνάντηση με τον Μητσοτάκη

12:52

Η Apple ηγήθηκε της παγκόσμιας αγοράς smartphone το 2025 με μερίδιο 20%

12:40

Γεωργιάδης: Νοσοκομεία σε ασφυξία, «κάντε το εμβόλιο»

12:28

Deloitte: Το 2026 αλλάζει η ασφάλιση, AI, δεδομένα και νέες απαιτήσεις πελατών

12:23

Κύπρος: Παραιτήθηκε ο Χαραλάμπους από διευθυντής του γραφείου του Χριστοδουλίδη

12:18

Γερμανία: Ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης λόγω χιονιού και πάγου

12:15

Revoil: Πρόγραμμα επαναγοράς ως 2.191.260 ίδιων μετοχών

12:14

Γαλλία: Ακριβότερα τα μουσεία για τους τουρίστες εκτός ΕΕ

12:05

Μουστάκας (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ): Ο κρίσιμος ρόλος των υποδομών στη στρατιωτική κινητικότητα

12:01

Οικονομικό πλήγμα τρισ. δολαρίων στην παγκόσμια οικονομία από τον σακχαρώδη διαβήτη

11:47

EasyJet: Πρόγραμμα προσφορών Big Orange Sale με εκπτώσεις έως και 20% σε επιλεγμένες πτήσεις

11:41

Οικονομικό Κλίμα: Σταθερές οι προσδοκίες επιχειρήσεων και πολιτών - Ανάκαμψη τον Δεκέμβριο

11:34

ΟΠΕΚΕΠΕ: Διεύρυνση καταλόγου μαρτύρων ζητά η αντιπολίτευση

11:32

Εκπτώσεις όλο το σχολικό έτος στις τιμές εισιτηρίων για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

11:23

ΔΥΠΑ: Μεγάλη συμμετοχή στην «Ημέρα Καριέρας» στη Λάρισα

11:22

Eurobank: Νέο πρόγραμμα μισθοδοσίας για εκπαιδευτικούς του Δημοσίου

11:18

Yπ. Παιδείας: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας

11:11

Παπαθανάσης: 16,9 εκατ. ευρώ για έργα ανάδειξης πολιτιστικής κληρονομιάς σε Δυτ. Μακεδονία και Μεγαλόπολη

11:09

Υποχρεωτικές οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε Πιερία, Ημαθία, Πέλλα, Κιλκίς, Σέρρες και Χαλκιδική

11:07

ΧΑ: Οι τράπεζες οδηγούν τον ΓΔ σε νέα υψηλά 16 ετών

11:05

Απώλειες στις ευρωαγορές με το βλέμμα σε Ιράν και Πάουελ

10:55

Μερτς: Ένδειξη αδυναμίας η βία της Τεχεράνης σε βάρος του λαού

10:49

Νέα ρεκόρ για χρυσό και ασήμι με φόντο την αναταραχή σε Fed και Ιράν

10:43

Καρκίνος του προστάτη: Χειρουργική θεραπεία με διατήρηση της ποιότητας ζωής

10:39

Πώς αλλάζει το πορνό με την τεχνητή νοημοσύνη

10:23

Ιράν: «Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο αλλά και για διάλογο»

gazzetta
gazzetta reader insider insider