Νέο ρεκόρ για τον S&P 500

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο ρεκόρ για τον S&P 500
Διστακτικά έκλεισε η Wall την Πέμπτη.

Ήπιες μεταβολές καταγράφηκαν στη Wall Street την Πέμπτη με τους επενδυτές να αναζητούν κατεύθυνση και εξελίξεις στο πεδίο των εμπορικών διαπραγματεύσεων ΗΠΑ - Κίνας.

Όπως ανέφερε το χθεσινό δημοσίευμα της Wall Street Journal η Κίνα δεν προτίθεται να κάνει βήμα πίσω ώστε να υπογράψει μια συμφωνία με τις ΗΠΑ που που θα δείχνει πιο ευνοϊκή προς τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει πει ότι η Κίνα συμφώνησε να αγοράσει γεωργικά προϊόντα αξίας μέχρι και 50 δισ. δολαρίων σε ετήσια βάση. Όμως, η Κίνα δε θέλει να θέσει συγκεκριμένο νούμερο στο πλαίσιο μιας ενδεχόμενης συμφωνίας.

Η Walmart ανακοίνωσε καλύτερα των αναμενόμενων αποτελέσματα γ’ τριμήνου. Ειδικότερα, οι πωλήσεις σε αμερικανικά καταστήματα που λειτουργούν τουλάχιστον έναν χρόνο αυξήθηκαν κατά 3,2%, εξαιρουμένων των καυσίμων- έναντι ενίσχυσης 2,9% που προέβλεπαν οι αναλυτές.

Ο Dow Jones σημείωσε απώλειες 0,01% στις 27.781 μονάδες, ο S&P 500 ενισχύθηκε 0,07% στις 3.096 μονάδες και ο Nasdaq έκλεισε με οριακές απώλειες 0,04% στις 8.479 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider