Κατοχύρωση κερδών στο Χρηματιστήριο με το βλέμμα στην Ουάσιγκτον

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κατοχύρωση κερδών στο Χρηματιστήριο με το βλέμμα στην Ουάσιγκτον
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Πτωτικές τάσεις καταγράφει η χρηματιστηριακή αγορά την Τετάρτη, μετά από τέσσερις ανοδικές συνεδριάσεις, με το βλέμμα στραμμένο στην Ουάσιγκτον όπου κορυφώνονται οι συζητήσεις για το ελληνικό χρέος.

O Γενικός Δείκτης Τιμών, λίγο μετά τις 11:00, διαμορφώνεται στις 832,71 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,51%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 4,98 εκατ. ευρώ. Ανοδικά κινούνται 37 μετοχές, 18 πτωτικά και 25 παραμένουν σταθερές.

Στη διάρκεια των προηγούμενων τεσσάρων συνεδριάσεων, ο βασικός δείκτης κατέγραψε συνολικά κέρδη 4,71%.

Ειδικότερα, σήμερα Τετάρτη, ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,41%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,22%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι μετοχές της Jumbo(+1,06% στα 15,280 ευρώ), του ΟΛΠ (+0,85% στα 16,620 ευρώ) και των ΕΛΠΕ (+0,83% στα 8,470 ευρώ).

Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι μετοχές της Coca Cola HBC (-1,70% στα 28,410 ευρώ), της ΑΔΜΗΕ(-1,17% στα 1,858 ευρώ), της Σαράντης (-1,04% στα 14,250 ευρώ) και της Folli Follie (-0,96% στα 16,580 ευρώ).

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες της Υγείας (+1,16%) και των Προσωπικών Προϊόντων (+0,83%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τροφίμων(-1,06%) και του Εμπορίου(-0,93%).

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Ειδησεοφωνική Ελλάς+6,87% και Αλουμύλ+2,99%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: ΕΛΒΕ-7,49% και Unibios-4,62%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Ανακαινίζω»: Επιδότηση έως 95% αλλά με «κλειστό συμβόλαιο» 5 χρόνων και 3 έτη παγωμένα ενοίκια

Γαλάζια δίχτυα προς το 42% - Η ένταξη των νοσηλευτών στα ΒΑΕ ανοίγει ορέξεις - Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ

Εφορία: Μαζικές κλήσεις και emails σε φορολογούμενους με εκκρεμότητες - Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο

Φόρτωση BOLM...
reader insider