Με απώλειες έκλεισε η Wall Street

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Με απώλειες έκλεισε η Wall Street

Στο «κόκκινο» έκλεισαν οι δείκτες της Wall Street την Τετάρτη καθώς το πρόσφατο ράλι στις μετοχές υποχώρησε και οι επενδυτές αντιδρούν στην πτώση των τιμών του πετρελαίου.

Ο δείκτης-ορόσημο υποχώρησε κατά 6 μονάδες με τον κλάδο της ενέργειας να υποχωρεί κατά 1,5%.

«Πρόκειται για μια υγιής υποχώρηση», σημειώνει ο Adam Sarhan, διευθύνων σύμβουλος της Sarhan Capital προσθέτοντας ότι οι πωλήσεις γίνονται ομαλά. «Αυτή τη στιγμή οι επενδυτές αναζητούν λόγους για να πουλήσουν και δεν βρίσκουν», σχολιάζει.

Ο Dow Jones υποχώρησε κατά 0,2% στις 18.495,66 μονάδες. Απώλειες 0,29% κατέγραψε ο S&P 500 που διαμορφώθηκε στις 2.175,49 μονάδες. Πτώση 0,4% σημείωσε ο Nasdaq που έκλεισε στις 5.204,58 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Διατροφή συζύγου και παιδιού: Πώς καθορίζονται τα ποσά μετά το διαζύγιο

Τι χρήματα διεκδικεί η Εθνική Ελλάδος στο EuroBasket 2025 - Όλα τα ποσά

Ήλιος: «Βουτιά» στα 783 ευρώ για τη μέση σύνταξη τον Ιούλιο - Επιπλέον 450 ευρώ για τις συντάξεις του Δημοσίου

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider