Στο «κόκκινο» οι ευρωαγορές λόγω πετρελαίου

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στο «κόκκινο» οι ευρωαγορές λόγω πετρελαίου
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Δεν κατάφεραν να κλείσουν με θετικό πρόσημο τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια καθώς η υποχώρηση των τιμών του πετρελαίου έσπρωξε τις μετοχές προς τα κάτω.

Στο Λονδίνο, ο δείκτης FTSE 100 έκλεισε στις 6.866,42 μονάδες σημειώνοντας κέρδη 0,22%. Στη Φρανκφούρτη ο DAX κατέγραψε απώλειες 0,39% στις 10.650,89 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC 40 σημείωσε πτώση 0,36% στις 4.452,01 μονάδες.

Απώλειες 1,71% καταγράφει το πετρέλαιο brent με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 44,21 δολάρια το βαρέλι, το αμερικανικό αργό υποχωρεί κατά 1,94% στα 41,94 δολάρια το βαρέλι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Μεγαλοοφειλέτες: Ποιοι μπαίνουν στη «μαύρη λίστα» - Πώς γλιτώνουν τα «μανταλάκια»

Η κόντρα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλάζει πίστα - Η αφρόκρεμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην εκδήλωση Τσίπρα - Η σέλφι που σήκωσε σκόνη

Εξοχική κατοικία: Ποιο ελληνικό νησί αποτελεί την top επιλογή για «ξένα πορτοφόλια»

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider