Ξεπέρασε τα 1.800 δολάρια ο χρυσός

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ξεπέρασε τα 1.800 δολάρια ο χρυσός
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Το συμβόλαιο παράδοσης Αυγούστου κατέγραψε άνοδο 0,52% ή 8,7 δολάρια, φτάνοντας στα 1.802,90 δολάρια ανά ουγγιά.

Για πρώτη φορά μετά από τρεις εβδομάδες ο χρυσός κατάφερε να «σπάσει το φράγμα» των 1.800 δολαρίων, βάζοντας πλώρη για τα 1.810 δολάρια.

Αξιοσημείωτη είναι επίσης και η δυναμική του πολύτιμου μετάλλου που καταγράφει κέρδη για 5η διαδοχική συνεδρίαση, τη στιγμή που το αμερικανικό 10ετές υποχωρεί στο 1,315%.

Έτσι, το συμβόλαιο παράδοσης Αυγούστου κατέγραψε άνοδο 0,52% ή 8,7 δολάρια, φτάνοντας στα 1.802,90 δολάρια ανά ουγγιά.

«Σε βραχυπρόθεσμη βάση, οι traders του χρυσού φαίνεται να εστιάζουν στη δυνατότητα της Fed να αυστηροποιήσει τη νομισματική της πολιτική», δήλωσε ο Jim Wyckoff, ανώτερος αναλυτής της Kitco Metals. «Αυτό θα είναι bearish μόνο και μόνο επειδή θα αφαιρέσει κάποια ρευστότητα από την αγορά που υποστηρίζει τον χρυσό».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φοροδιαφυγή-οικονομικό έγκλημα: Εξπρές έλεγχοι και διώξεις - Στενότερη συνεργασία ΑΑΔΕ με «ελληνικό FBI»

Μπόνους μετεγκατάστασης στην περιφέρεια ύψους 10.000€ και προκαταβολή για τα έξοδα μετακίνησης

Εκτός τα δημοτικά τέλη από τους λογαριασμούς ρεύματος - Εξετάζεται η λύση της ΑΑΔΕ

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider