Τρίτη ημέρα ανόδου στη Wall Street

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τρίτη ημέρα ανόδου στη Wall Street
Τον χορό της ανόδου σέρνει ο τεχνολογικός κλάδος, με τις μετοχές των Apple, Facebook, Amazon και Microsoft να ενισχύονται πάνω από 0,80%.

Θετικά πρόσημα καταγράφονται την Τετάρτη στη Wall Street. Το κλίμα ευφορίας συνεχίζεται, καθώς οι επενδυτές συντηρούν την αισιοδοξία τους για τα θετικά νέα που έρχονται από το μέτωπο των εμβολίων, μετά τις ανακοινώσεις της Pfizer τη Δευτέρα πως το εμβόλιο που ετοιμάζει, είναι αποτελεσματικό σε ποσοστό 90%.

Καθώς η αισιοδοξία είναι διάχυτη τα τελευταία 24ωρα στις διεθνείς αγορές, οι αμερικανικοί δείκτες καταγράφουν άνοδο για τρίτη διαδοχική συνεδρίαση, δίδοντας συνέχεια στο ράλι της Δευτέρας και της Τρίτης.

Τον χορό της ανόδου σέρνει ο τεχνολογικός κλάδος, με τις μετοχές των Apple, Facebook, Amazon και Microsoft να ενισχύονται πάνω από 0,80%.

Οι δείκτες

Ειδικότερα, την Τετάρτη, στις 17:00 ώρα Ελλάδας, ο Dow Jones ενισχύεται κατά στις μονάδες, ο S&P 500 σημειώνει κέρδη στις μονάδες, ενώ ο Nasdaq καταγράφει άνοδο στις μονάδες.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πόσα χρήματα παίρνει η Τζένγκο για την 5η θέση στο Παγκόσμιο του Τόκιο

Από το γκισέ στο κινητό: Η μάχη για την επόμενη μέρα της τραπεζικής

Επιστροφή ενοικίου: Διασταυρώσεις από την ΑΑΔΕ για να μην χάσουν την ενίσχυση οι φορολογούμενοι

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider