Σε αρνητικό έδαφος «πέρασε» το Χρηματιστήριο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σε αρνητικό έδαφος «πέρασε» το Χρηματιστήριο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Προς τα επίπεδα των 850 μονάδων κινείται η εγχώρια αγορά.

Σε αρνητικό έδαφος κινείται, το μεσημέρι της Τρίτης, η εγχώρια χρηματιστηριακή αγορά, με τις μετοχές να έχουν διαγράψει τα αρχικά τους κέρδη.

Ειδικότερα, στις 16:30, ο Γενικός Δείκτης υποχωρεί στις 855,36 μονάδες, σημειώνοντας μικρή πτώση 0,06%, ενώ ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 862,80 μονάδες, με άνοδο 0,81%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 36,35 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,28%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,56%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της ΔΕΗ (+1,99%), της Σαράντης(+1,68%) και του ΟΤΕ (+1,30%). Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Πειραιώς (-1,27%), της Coca Cola HBC(-1,14%) και της Ελλάκτωρ(-1,00%).

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των πρώτων Υλών (+4,16%) και των Τηλεπικοινωνιών (+1,30%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τροφίμων(-1,10%) και του Εμπορίου(-0,68%).

Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσιάζουν η Eurobank και η Alpha Βank με 4.469.589 και 2.113.288 μετοχές, αντιστοίχως. Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημειώνουν ο ΟΤΕ με 8,273 εκατ. ευρώ και η Εθνική με 4,973 εκατ. ευρώ.

Ανοδικά κινούνται 54 μετοχές, 39 πτωτικά και 25 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Λανακάμ+11,11% και Flexopack+9,63%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Προοδευτική -19,71% και Βιοτέρ-15,70%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η θέση εργασίας με τα πιο πολλά χρήματα στην Ελλάδα - Έως 150.000 ευρώ ετησίως

Ο Μητσοτάκης απαντά «γιατί μια τρίτη τετραετία» - Το κόμμα Καρυστιανού «καταπίνει» τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Ο Δούκας παίρνει αποστάσεις

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Σαρωτικοί έλεγχοι σε όσους αμφισβήτησαν το τεκμαρτό εισόδημα - Στη «σέντρα» 690 φορολογούμενοι

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider