Η Β. Ελλάδα πιο κοντά στις Κυκλάδες 

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Β. Ελλάδα πιο κοντά στις Κυκλάδες 
Η Golden συμφωνία των Golden Star Ferries και www.18-24.gr φέρνει τη Β. Ελλάδα πιο κοντά στις Κυκλάδες.

Η δημοφιλής ακτοπλοϊκή εταιρεία Golden Star Ferries και το 18-24 Travel, ο Νο1 πάροχος τουριστικών υπηρεσιών προχώρησαν σε σημαντική συμφωνία με σκοπό να φέρουν το κοινό της Β. Ελλάδας πιο κοντά στις Κυκλάδες.

Το on line travel agency ξεκινά και φέτος από τις 27 Ιουνίου μέχρι και 31 Αυγούστου καθημερινές αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη με προορισμό τα λιμάνι του Πειραιά και της Ραφήνας και με ενδιάμεσους σταθμούς τη Λάρισα, το Βόλο και τη Λαμία.

Έτσι οι πελάτες του www.18-24.gr, που επιθυμούν να ταξιδέψουν στις Κυκλάδες, μπορούν να επιλέξουν ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών από 3 ώς και 10 ημέρες, διαλέγοντας και το κατάλυμα που τους ταιριάζει μέσα από μια γκάμα ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών.

Η στρατηγική αυτή συμμαχία των δύο εταιρειών δίνει τη δυνατότητα στο κοινό της Β. Ελλάδας να μπορεί ταξιδέψει σε όποιο νησί των Κυκλάδων επιθυμεί για διακοπές, έχοντας εξασφαλίσει τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο φυσικά στις ίδιες τις εταιρείες να μπορούν από κοινού να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση, χωρίς να ξεμένουν από θέσεις στα πλοία ακόμη και την περίοδο υψηλής ζήτησης!

Στόχος και των δύο πλευρών είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουν στο κοινό τους, η ανάπτυξη της συνεργασίας με σκοπό να επεκταθούν και σε άλλους προορισμούς και φυσικά η αύξηση του μεριδίου αγοράς κι από τις δύο πλευρές.

Κομβικός ήταν ο ρόλος του www.ferrytraveller.gr για την επίτευξη αυτής της συμφωνίας. Η δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων διατηρεί επιτυχημένη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και με τις δύο πλευρές.

Η συνεργασία αυτή φυσικά δεν αφορά αποκλειστικά μόνο το κοινό της Β. Ελλάδας αλλά επεκτείνεται γενικότερα στα πακέτα που περιλαμβάνουν ακτοπλοϊκό εισιτήριο. Ειδικά, σε μια περίοδο που τα αεροπορικά εισιτήρια έχουν αυξηθεί αρκετά, η επιλογή διακοπών με πλοίο ή και λεωφορείο και πλοίο, αποτελεί την πιο οικονομική επιλογή.

Κλείστε τώρα το δικό σας πακέτο ολοκληρωμένων διακοπών στο www.18-24.gr και απολαύστε διακοπές για τις Κυκλάδες στις καλύτερες τιμές!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider