Τελικά τα γαλακτοκομικά προκαλούν φλεγμονή;

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τελικά τα γαλακτοκομικά προκαλούν φλεγμονή;
Πολλοί πιστεύουν ότι ναι, αλλά η απάντηση είναι στην πραγματικότητα λίγο πιο περίπλοκη από αυτό.

Η φλεγμονή είναι μια διαδικασία για την οποία οι γιατροί και οι ερευνητές έχουν μάθει πολλά περισσότερα τα τελευταία χρόνια, με ένα πράγμα να γίνεται σαφές: Η φλεγμονή παίζει ρόλο σε σχεδόν κάθε χρόνια πάθηση, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, των γαστρεντερικών διαταραχών, των αυτοάνοσων νοσημάτων, των μεταβολικών νοσημάτων και των ψυχικών ασθενειών.

Επομένως, είναι λογικό να προσπαθήσετε να αυξήσετε την πρόσληψη αντιφλεγμονωδών τροφών και να μειώσετε την πρόσληψη φλεγμονωδών, προκειμένου να παραμείνετε υγιείς. Αλλά προκαλούν τα γαλακτοκομικά προϊόντα φλεγμονή;

Πολλοί πιστεύουν ότι ναι, αλλά η απάντηση είναι στην πραγματικότητα λίγο πιο περίπλοκη από αυτό.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Κάμερες στους δρόμους: Ποιες λειτουργούν πραγματικά

Συνταξιούχοι: Νωρίτερα η καταβολή του επιδόματος των 250 ευρώ - Πριν τις γιορτές οι αυξημένες συντάξεις Ιανουαρίου

Τέλη κυκλοφορίας: Πότε έρχεται ο λογαριασμός του 2026 - Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider