Seajets: Το ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα και άνεση συνεχίζεται και τον Σεπτέμβριο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Seajets: Το ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα και άνεση συνεχίζεται και τον Σεπτέμβριο
Με τα πολυτελή ταχύπλοα της Seajets, τα ταξίδια συνεχίζονται το ίδιο ευχάριστα, άνετα και γρήγορα και το Σεπτέμβριο.

Με τα πολυτελή ταχύπλοα της Seajets, τα ταξίδια συνεχίζονται το ίδιο ευχάριστα, άνετα και γρήγορα και το Σεπτέμβριο.

Τι κι αν το καλοκαίρι αποτελεί παρελθόν; Πολλοί είναι αυτοί που συνεχίζουν τις εξορμήσεις τους ή παίρνουν άδεια τον Σεπτέμβρη, καθώς τον θεωρούν ιδανικό μήνα για χαλάρωση, μακριά από τη βαβούρα και την πολυκοσμία.

Τα νησιά έχουν τη δική τους «μαγεία» τον φθινοπωρινό αυτό μήνα, ο οποίος εξακολουθεί να έχει υψηλές θερμοκρασίες. Γι' αυτό και μια εξόρμηση σε προορισμούς που προσφέρουν άπλετο ήλιο και πανέμορφες παραλίες είναι ιδανική, έστω και για ένα Σαββατοκύριακο, πριν η καθημερινότητα αρχίσει να «τρέχει» με τον κανονικό της ρυθμό.

Και η Seajets είναι εδώ και συνεχίζει να κάνει την μετακίνηση των επιβατών της ακόμα πιο άνετη και διασκεδαστική, με τα ταχύπλοά της WORLDCHAMPION JET και CHAMPION JET 2, και να τους φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στους παρακάτω προορισμούς.

Ο «πρωταθλητής κόσμου» πάει παντού

Με το WORLDCHAMPION JET, το ταχύπλοο που έχει διακριθεί ως «πρωταθλητής κόσμου», οι επιβάτες μπορούν να βρεθούν πολύ γρήγορα σε όλους τους δημοφιλείς προορισμούς του Σεπτεμβρίου. Δηλαδή, στη Σύρο (σε 2 ώρες και 5 λεπτά), στη Μύκονο (σε 2 ώρες και 35 λεπτά), στη Νάξο (σε 3 ώρες και 25 λεπτά), στην Ίο (σε 4 ώρες και 5 λεπτά) και στη Σαντορίνη (σε 4 ώρες και 45 λεπτά).

Με το ταχύπλοο, το οποίο έχει ρεκόρ Guinness για την ταχύτητα του και είναι βραβευμένο ως «πλοίο της χρονιάς», ο καθένας ταξιδεύει με ασύγκριτη ταχύτητα, άνεση και πολυτέλεια. Επίσης, στο κεντρικό αίθριο του πλοίου, μπορεί να βρει ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο έχει τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Εκεί, οι επιβάτες μπορούν να δουν από κοντά τη γνήσια Minardi, που οδηγούσε ο Jos Verstappen, και η οποία συνοδεύει το WORLDCHAMPION JET στα ταξίδια του, και να φωτογραφηθούν μαζί της.

Ο «πρωταθλητής Αιγαίου» σε hot προορισμούς

Με το CHAMPION JET 2, το ταχύπλοο που έχει διακριθεί ως «ο πρωταθλητής του Αιγαίου» και έχει χωρητικότητα 1050 επιβατών και 180 οχημάτων, οι επιβάτες μπορούν να βρεθούν σε τρεις αγαπημένους προορισμούς, ακόμα και τώρα.

Η Σέριφος (2 ώρες και 5 λεπτά), η Σίφνος (2 ώρες και 30 λεπτά) και η Μήλος (3 ώρες και 25 λεπτά), περιμένουν ακόμα εκείνους που θέλουν να εξερευνήσουν τις ομορφιές τους τον Σεπτέμβριο και να «γεμίσουν» τις μπαταρίες τους, πριν τον χειμώνα.

Η Seajets, η εταιρεία με τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, εξυπηρετεί συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 390 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Ευβοίας και Λαύριο, με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

  • www.seajets.com
  • 2107107710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider