Ryanair: Νέες βάσεις σε Κέρκυρα, Χανιά και Ρόδο για το καλοκαίρι του 2021

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ryanair: Νέες βάσεις σε Κέρκυρα, Χανιά και Ρόδο για το καλοκαίρι του 2021
Tέσσερα νέα αεροσκάφη που θα προστεθούν στο πτητικό πρόγραμμα της Ryanair από τον Ιούλιο.

Τρεις νέες βάσεις εγκαινιάζει για το καλοκαίρι του 2021 (Ιούλιος – Οκτώβριος) η low cost αεροπορική εταιρεία Ryanair, όπως ανακοίνωσε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Συγκεκριμένα η Ryanair θα προσφέρει 46 νέα δρομολόγια από Κέρκυρα (2 αεροσκάφη), Χανιά (ένα αεροσκάφος) και Ρόδο (ένα αεροσκάφος) αυξάνοντας το συνολικό αριθμό των δρομολογίων σε 107.

Οι τρεις νέες βάσεις, σύμφωνα με τον Εμπορικό Διευθυντή της Ryanair, κ. Jason McGuinness, είναι αποτέλεσμα επένδυσης ύψους 400 εκατ. δολαρίων και τα τέσσερα νέα αεροσκάφη που θα προστεθούν στο πτητικό του πρόγραμμα από τον Ιούλιο θα ανεβάσουν τις εβδομαδιαίες πτήσεις σε 243 δημιουργώντας 120 τοπικές θέσεις εργασίας. Μάλιστα τα στελέχη της εταιρείας δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να υπάρξουν και πρόσθετες ανακοινώσεις για το καλοκαίρι τονίζοντας ότι προσβλέπουν σε επέκταση της σεζόν.

Με αφορμή την ανακοίνωσή για τις νέες βάσεις της, η Ryanair λανσάρει εισιτήρια από 19,99 ευρώ για ταξίδια μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου του 2021, με την προϋπόθεση ότι η κράτηση θα γίνει μέχρι τα μεσάνυκτα της Κυριακής, 28 Μαρτίου. Επιπλέον, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού προσφέρει δωρεάν έως και δύο αλλαγές κράτησης μέχρι τον Οκτώβριο του 2021.

«Η Ελλάδα, ως προορισμός, αποδεικνύει την αντοχή της και δείχνει αποφασισμένη να ανοίξει τον δρόμο για την ανάκαμψη του τουρισμού καθώς θα απομακρυνόμαστε από την πανδημία του Covid-19. Μετά την ανακοίνωση για τη δημιουργία των πρώτων ταξιδιωτικών διαδρόμων με την Κύπρο και το Ισραήλ τον Απρίλιο, καθώς και την επίσημη έναρξη της τουριστικής περιόδου στις 14 Μαΐου, αισθανόμαστε υπερήφανοι που είμαστε σε θέση να στηρίξουμε την αναγέννηση του κλάδου του ελληνικού τουρισμού, προσφέροντας περισσότερες επιλογές και ακόμη χαμηλότερες τιμές, τόσο στους Έλληνες, όσο και στους ξένους επισκέπτες» σχολίασε ο εμπορικός διευθυντής της Rayanair, Jason McGuinness.

«Έχοντας ολοκληρώσει ένα εκτεταμένο έργο αναβάθμισης των υποδομών στα 14 αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο που θα έρθουν στη χώρα μας αναζητώντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ελληνικού καλοκαιριού και την απαράμιλλη ελληνική φιλοξενία» επεσήμανε, από την πλευρά του, ο Γιώργος Βήλος, γενικός διευθυντής ανάπτυξης της Fraport Greece.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider