Εκδήλωση Apple 2023: Η παρουσίαση του νέου iPhone 15 - Βίντεο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εκδήλωση Apple 2023: Η παρουσίαση του νέου iPhone 15 - Βίντεο
Ξεκίνησε η παρουσίαση του iPhone 15, με την Apple να αναμένεται να παρουσιάσει ορισμένες αλλαγές στα νέα προϊόντα της, τα οποία θα κυκλοφορήσουν έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Έφτασε η μέρα που περιμένει η αγορά της τεχνολογίας: η ημέρα αποκάλυψης των iPhone 15. Η Apple αποκαλύπτει παραδοσιακά τα νέα της smartphones μέσα στον Σεπτέμβριο και ανανεώνει τη σειρά σε μια από τις πιο πετυχημένες -εμπορικά- κατηγορίες προϊόντων της. Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί από το Steve Jobs Theatre του Κουπερτίνο.

Σύμφωνα με το Reader.gr, αλλαγή αναμένουμε σίγουρα στα της θύρας φόρτισης, όπου η Apple εναρμονίζεται με τις οδηγίες κοινού φορτιστή της ΕΕ και ενσωματώνει από τώρα USB-C στα νέα της μοντέλα, αφήνοντας για πάντα πίσω τη θύρα Lightning. Τα πιο ακριβά μοντέλα αναμένεται να έχουν και καλύτερους επεξεργαστές και κάμερες και οι φήμες είναι ήδη αρκετές.

Πέραν των smartphones, αναμένουμε σίγουρα και τη νέα σειρά «έξυπνων» ρολογιών, τα Apple Watch Series 9, ενώ αρκετές πιθανότητες αρχίζει να συγκεντρώνει τελευταία και το νέο Apple Watch Ultra με σημαντικές αλλαγές και αναβαθμίσεις σε σχέση με το πρώτο μοντέλο. Τέλος, με τα του hardware, αναμένεται να δούμε και τα νέα AirPods που ίσως έρθουν με μοναδική αλλαγή τη θύρα φόρτισης που γίνεται κι αυτή USB-C.

Σε ό,τι αφορά τώρα το λογισμικό, σίγουρα θα μάθουμε την ημερομηνία διάθεσης των νέων εκδόσεων και συγκεκριμένα των iOS 17, watchOS 10 και iPadOS 17.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Βρετανία: Η Poundland της Pepco αγοράζει τα καταστήματα της πτωχευμένης Wilko

LAMDA Development - Ελληνικό: Ολοκληρώθηκε το 1ο κτίριο της μεγάλης επένδυσης - Θα στεγαστούν 4 σωματεία ΑμεΑ

Bundesbank: Σχεδόν σε χαμηλό 20ετίας οι άμεσες ξένες επενδύσεις στην Γερμανία

gazzetta
gazzetta reader insider insider