HUAWEI P60 Pro: Το «κόσμημα» των smartphone με την ασυναγώνιστη κάμερα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
HUAWEI P60 Pro: Το «κόσμημα» των smartphone με την ασυναγώνιστη κάμερα
Μην ψάχνετε άλλο smartphone με κορυφαία κάμερα, ο tech king είναι εδώ

Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το smartphone μας να έχει καλή κάμερα. Τέτοια που να μας επιτρέπει να τραβάμε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, είτε πρόκειται για την προσωπική μας ζωή είτε για επαγγελματικούς λόγους. Συνήθως, περνούν πολλές ώρες αναζήτησης για να βρούμε τη συσκευή που θα μας κάνει το «click» και αυτό είναι κάτι αρκετά κουραστικό, όμως, πρόσφατα έφτασε το smartphone που πραγματικά «σβήνει» κάθε πιθανό δίλημμα. Και, φυσικά, δε μιλάμε για άλλο από το HUAWEI P60 Pro.

Τα λόγια μοιάζουν φτωχά όταν πρόκειται να μιλήσεις για το HUAWEI P60 Pro. Γιατί πολύ απλά είναι ένα πράγμα το να ακούς για μία κορυφαία κάμερα και άλλο να βλέπεις real time τι μπορεί να κάνει.

Ας πάρουμε, λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή.

Ladies and gentlemen, το καλύτερο φωτογραφικό smartphone είναι εδώ

Το HUAWEI P60 Pro 6,67 ιντσών ακολουθεί τις υψηλές προδιαγραφές των προκατόχων του της σειράς P, αλλά απογειώνοντάς τες. Το πλήρως αναβαθμισμένο οπτικό σύστημα με τη συστοιχία φακών P Series Classic Camera Array έρχεται να φέρει ως αποτέλεσμα μία τεχνολογική φωτογραφική ικανότητα που συναρπάζει. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι πως πρόκειται για το πρώτο smartphone με Ultra Lighting Telephoto Camera με Multiple Lens Groups. Τι σημαίνει αυτό έμπρακτα; Ότι έχεις στα χέρια σου ένα smartphone που μπορεί να απαθανατίσει οποιοδήποτε πλάνο, με περισσότερο φως, απίστευτη ευκρίνεια, πλούσια χρώματα αλλά και υψηλή αντίθεση.

Ας πούμε, για παράδειγμα, ότι είμαστε έξω με τους φίλους μας. Με το P60 Pro, μπορούμε τώρα να απαθανατίσουμε χαρούμενες στιγμές μας, χωρίς φόβο για θολούρες. Οι λήψεις μας είναι διαυγείς, ακόμα και τα σημεία που με το φως του περιβάλλοντος είναι πολύ ελαφρά φωτισμένα, δίνοντάς μας επαγγελματικά αποτελέσματα.

Ακόμα και βράδυ αν χρειαστεί να τραβήξουμε φωτογραφία σε μία έξοδό μας, που ο φωτισμός είναι συνήθως αρκετά «φτωχός» και μας δυσκολεύει, με το P60 Pro έχουμε συγκλονιστικά νυχτερινά τοπία αποτυπωμένα στις φωτογραφίες μας ολοκάθαρα, ενώ μπορούμε μέχρι και να κάνουμε 200x zoom για να «πιάσουμε» τη λεπτομέρεια που προτιμάμε, όπως ένα κτίριο ή μία ρομαντική φωτογραφία του φεγγαριού. Παράλληλα, μιλάμε για τον πρωταθλητή των macro φωτογραφιών, αφού μας επιτρέπει να καταγράψουμε πολύ κοντινά πλάνα, όπως ένα πορτρέτο του συντρόφου μας ή το κατοικίδιό μας, με φοβερή λεπτομέρεια και καθαρότητα.

Επί της ουσίας, το HUAWEI P60 Pro αλλάζει την καθημερινότητά μας, αφού απαλλάσσει τη ζωή μας από περιττούς προβληματισμούς και φροντίσει να αποτυπώνει τη μοναδικότητα της κάθε μας στιγμής στο μέγιστο. Οι επιδόσεις του είναι τόσο εντυπωσιακές που πραγματικά, από ένα σημείο και μετά, αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε μήπως η φωτογραφία πρέπει από χόμπι να γίνει επάγγελμά μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μας έχει βοηθήσει να απογειώσουμε οποιαδήποτε λήψη χρειάζεται να τραβήξουμε για τη δουλειά που ήδη έχουμε!

Όπως καταλαβαίνετε, μετά τα παραπάνω, καθόλου δεν απορούμε που το smartphone κατέκτησε την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του DXOMARK, το ανεξάρτητο site που αναλύει επιστημονικά smartphones, φακούς και κάμερες.

Το HUAWEI P60 Pro στην εκδοχή του διαχρονικού μαύρου

Design από… «άλλον πλανήτη»

Αν η κάμερα του HUAWEI P60 Pro είναι το εμφανές hero χαρακτηριστικό της συσκευής, το πρωτοποριακό του design είναι σίγουρα ο πρωταθλητής στην κατηγορία του. Η αγαπημένη μας HUAWEI είχε στη μυαλό της να προσφέρει ένα ξεχωριστό design για κάθε άνθρωπο που θα επιλέξει τo smartphone. Και το λέμε κυριολεκτικά! Η εταιρεία έχει επιλέξει να «ντύσει» το P60 Pro με φυσική σκόνη ορυκτών μαργαριταριών, δημιουργώντας ένα μοτίβο, το Pearl Texture Design, που μοιάζει με αυτό ενός μαργαριταριού. Έτσι, κάθε συσκευή έχει τις δικές της διαφορετικές λεπτομέρειες που την κάνουν τόσο ξεχωριστή όσο ξεχωριστός είναι και ο άνθρωπος που θα το κρατάει στα χέρια του. Το design του είναι τόσο ιδιαίτερο που μοιάζει με ένα «κόσμημα» που αναβαθμίζει τις εμφανίσεις μας και που σίγουρα τραβάει τα βλέμματα σε όποια αίθουσα κι αν βρισκόμαστε, από ένα meeting στο γραφείο μέχρι το ποτό το βράδυ.

Αντοχή για επαγγελματίες

Φυσικά, με τη συνεχή χρήση που κάνουμε στο smartphone μας, η αντοχή είναι απαραίτητο χαρακτηριστικό. Πώς, λοιπόν, να μην ενθουσιαστούμε που το HUAWEI P60 Pro έχει IP68 αντοχή στη σκόνη, στο νερό και στο πιτσίλισμα; Τέλος το άγχος κάθε φορά που προσπαθούμε να τραβήξουμε φωτογραφίες ή βίντεο στην εξοχή και αρχίζει να ψιχαλίζει.

Επιπλέον, με τους δισεκατομμύρια κρυστάλλους του Kunlun Glass, έχουμε στα χέρια μας μία οθόνη με πραγματικά υψηλή προστασία, με 10 φορές υψηλότερη αντοχή στις πτώσεις -που, ας είμαστε ειλικρινείς, συμβαίνουν στον καθένα και έχουν ιδιαίτερα εκνευριστικά αποτελέσματα-.

Ασυναγώνιστη εμπειρία χρήστη

Το HUAWEI P60 Pro έρχεται με το κορυφαίο και εξαιρετικά βολικό σύστημα EMUI 13.1. Εκτός από τη σκόνη μαργαριταριού, το προηγμένο αυτό λογισμικό φροντίζει για την ανάδειξη της μοναδικότητάς μας, δίνοντάς μας τον απόλυτο έλεγχο να εξατομικεύσουμε τις οθόνες μας, από τις αρχικές μέχρι την οθόνη κλειδώματος, τοποθετώντας, για παράδειγμα, μία συγκλονιστική λήψη με τους αγαπημένους μας ανθρώπους ή ένα τοπίο από τις διακοπές σε πρώτο πλάνο.

Φυσικά, το P60 Pro είναι εξοπλισμένο με το AppGallery που μας δίνει πρόσβαση σε εκατομμύρια δημοφιλείς εφαρμογές ανά πάσα στιγμή. Από το WhatsApp και τα Κοινωνικά Δίκτυα μέχρι εφαρμογές που ενισχύουν την πρακτικότητα στην καθημερινότητά μας, όλα βρίσκονται συγκεντρωμένα σε ένα από τα τρία μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα εφαρμογών στον κόσμο. Μαζί με το AppGallery, έχουμε πρόσβαση και στην 3rd party εφαρμογή GBox, την εφαρμογή μέσα από την οποία μπορούμε να εγκαταστήσουμε και όλες τις Google εφαρμογές που απαιτεί η δουλειά ή γενικά η ζωή μας!

Extra bonus; Η μεγάλη μπαταρία 4815 mAh για να μπορούμε να κάνουμε όλα τα παραπάνω -και πολλά περισσότερα- χωρίς να «τρέμουμε» μήπως κλείσει το κινητό. Άσχετα που φορτίζει 50% σε μόλις 10 λεπτά, οπότε και κάπου έξω να είμαστε, το φορτίζουμε σε χρόνο ρεκόρ! Αισθητά ευκολότερα και πιο ξέγνοιαστα λείπουμε περισσότερες ώρες από το σπίτι και δοκιμάζουμε νέα πράγματα. Πολύ καλό για να είναι πραγματικό; Κι όμως είναι και τα δύο!

Το HUAWEI P60 Pro είναι το smartphone που αλλάζει την καθημερινότητά μας σε κάθε επίπεδο, στις μικρές και στις μεγάλες λεπτομέρειες. Από τις συγκλονιστικές φωτογραφίες μέχρι το εκθαμβωτικό design, το smartphone είναι εξοπλισμένο με όλα όσα μπορούν να το κάνουν τη συσκευή που δε θα αποχωριζόμαστε το επόμενο διάστημα.

Το HUAWEI P60 Pro είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της HUAWEI: Γερμανός, Cosmote, Κωτσόβολος, Public Group, Πλαίσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider