Η ΙΒΜ επενδύει στο Salesforce CRM, επιταχύνοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών εταιρειών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η ΙΒΜ επενδύει στο Salesforce CRM, επιταχύνοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών εταιρειών
Η IBM, που εστιάζει στρατηγικά στο hybrid cloud και την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στις λύσεις CRM της Salesforce.

Σήμερα, η εμπειρία πελάτη έχει αποκτήσει μια νέα διάσταση καθώς επιταχύνεται ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων και λόγω της μεγάλης πρόκλησης του COVID-19. Οι οργανισμοί καλούνται να παρακολουθούν ολοκληρωμένα τη σχέση με τους πελάτες τους και να αντιλαμβάνονται τις αλλαγές στην συμπεριφορά τους, ώστε να δημιουργήσουν ισχυρότερες σχέσεις, οι οποίες θα αντέξουν μετά από το πέρας της κρίσης.

Για να επιτευχθεί αυτό, οι σύγχρονοι οργανισμοί επενδύουν σε τεχνολογικές λύσεις CRM, και διαπιστώνεται μια κλιμάκωση της ζήτησης σε λύσεις στον εν λόγω τομέα και στην Ελλάδα όπως π.χ. του Salesforce CRM platform.

Η IBM, που εστιάζει στρατηγικά στο hybrid cloud και την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στις λύσεις CRM της Salesforce, στο οποίο συνετέλεσε και η απόκτηση της εταιρείας Bluewolf το 2016 και η ενσωμάτωσή της στο Τομέα Επιχειρηματικών Υπηρεσιών της ΙΒΜ. H Bluewolf, η οποία ξεκίνησε σχεδόν ταυτόχρονα με το Salesforce, έχει περισσότερους από 2.000 επαγγελματίες συμβούλους και 3.200 πιστοποιήσεις. Οι εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες της Bluewolf καλύπτουν το σύνολο των λύσεων της πλατφόρμας Salesforce Cloud, υποστηρίζοντας τον πλήρη κύκλο εργασιών του πελάτη.

Ειδικότερα, η IBM Ελλάδος, ήδη από το 2019 παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στο Salesforce και στις υπηρεσίες σχεδιασμού της αναβαθμισμένης εμπειρίας του πελάτη με μία πιστοποιημένη και εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων. Η εν λόγω ομάδα, βοηθάει ήδη σημαντικούς οργανισμούς της χώρας στο ταξίδι μετασχηματισμού τους με έμφαση στην «εμπειρία πελάτη».

Η τεχνογνωσία της ΙΒΜ στο Salesforce εξειδικεύεται σε όλο το φάσμα της εφαρμογής λύσεων CRM σε έναν οργανισμό - από την στρατηγική και το σχεδιασμό, έως την υλοποίηση και την ανάπτυξη, με στόχο την απελευθέρωση της αξίας του Salesforce και τη διευκόλυνση της καινοτομίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider