Νέα iPads τελευταίας τεχνολογίας - Τι ετοιμάζει η Apple

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα iPads τελευταίας τεχνολογίας - Τι ετοιμάζει η Apple
Τα νέα iPads θα είναι συνέχεια της σειράς iPad Pro και θα περιλαμβάνει βελτιωμένα χαρακτηριστικά στην κάμερα, γρηγορότερο επεξεργαστή και ένα νέο τύπο Mini-LED οθόνης στο μεγαλύτερο iPad, με ενισχυμένη φωτεινότητα και αντίθεση χρωμάτων. 

Τη νέα γενιά των iPads τελευταίας τεχνολογίας αναμένεται να παρουσιάσει η Apple τον Απρίλιο, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Bloomberg.

Τα νέα iPads θα είναι συνέχεια της σειράς iPad Pro και θα περιλαμβάνει βελτιωμένα χαρακτηριστικά στην κάμερα, γρηγορότερο επεξεργαστή και ένα νέο τύπο Mini-LED οθόνης στο μεγαλύτερο iPad, με ενισχυμένη φωτεινότητα και αντίθεση χρωμάτων.

Πρόκειται για νέα χαρακτηριστικά που θα διαφοροποιούν τα νέα μοντέλα από τα ήδη υπάρχοντα iPad Pros των 11 και12,9 ιντσών, σύμφωνα με το Bloomberg.

Όπως αναφέρεται, η Apple προχωρά στον εμπλουτισμό της σειράς μετά την ενίσχυση που «είδε» η αγορά, χάρη στην αύξηση της τηλεργασίας και τηλεκπαίδευσης λόγω πανδημίας Covid. Μάλιστα, στο 4ο τρίμηνο του 2020 η Apple ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις iPad έφτασαν τα 8,4 δισ. δολάρια. Αύξηση άνω του 42% σε σχέση με το ίδιο διάστημα την προηγούμενη χρονιά.

Τυπικά, η Apple προχωρά στην παρουσίαση των νέων της προϊόντων το φθινόπωρο, όμως επιλέγει την άνοιξη για τα λιγότερο «σημαντικά» προϊόντα.

Ο τεχνολογικό γίγαντας του Κουπερτίνο δεν έχει ανακοινώσει επίσημα λεπτομέρειες για το ανοιξιάτικκο event.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider