Τεχνολογία
09-09-2019 | 12:17

Αύριο τα αποκαλυπτήρια για τα νέα iPhone – Οι 5 αλλαγές που έρχονται

Μοιράσου το
Αύριο τα αποκαλυπτήρια για τα νέα iPhone – Οι 5 αλλαγές που έρχονται

Τρία νέα μοντέλα έρχονται από την Apple αυτή την εβδομάδα.

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού των φανατικών οπαδών της Apple!

Αύριο, Τρίτη 10/9, ο Τιμ Κουκ θα ανέβει στη σκηνή του Steve Jobs Theater για να παρουσιάζει τα νέα προϊόντα του τεχνολογικού κολοσσού, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως εκεί θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια για τρία νέα κινητά iPhone.

Είναι μια από τις σημαντικότερες ημέρες για την εταιρεία, κάτι που τόσο η Apple, όσο και οι χρήστες περιμένουν με ανυπομονησία. Άλλωστε τα δημοφιλή κινητά αποτελούν σχεδόν τις μισές από τις πωλήσεις της Apple.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, αύριο θα παρουσιαστούν τρία μοντέλα κινητών και updates για τα Apple ρολόγια. 

Σύμφωνα με το Bloomberg, αυτές είναι οι βασικές αλλαγές που θα δούμε:

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι αλλαγές που θα δούμε φέτος στα έξυπνα ρολόγια θα αφορούν κυρίως στο λογισμικό και το υλικό των ρολογιών, με την εταιρεία να σχεδιάζει νέες version με κεραμική επιφάνεια και τιτάνιο. Νέα λουράκια και update του OS 6, με νέες εφαρμογές χαρακτηριστικά για τη Siri και την παρακολούθηση ύπνου.

Οι σημαντικότερες αλλαγές στα έξυπνα ρολόγια αναμένονται το 2020.

 

Η Apple θα προσθέσει μια ακόμα κάμερα στην πίσω πλευρά του οικονομικότερου κινητού της σειράς, με λειτουργία πορτρέτου και οπτικού ζουμ. Έρχεται επίσης σε νέο - πράσινο - χρώμα και ένα γρηγορότερο A13 τσιπάκι.

Πολλά έχουν ειπωθεί για τις υψηλές τιμές που ζητάει η εταιρεία για να αντικαταστήσει τις σπασμένες συσκευές. Αυτό φαίνεται πως σιγά σιγά αλλάζει με τα νέα μοντέλα,τα οποία θα είναι πιο ανθεκτικά στις πτώσεις.

Παράλληλα, οι νέες συσκευές θα είναι πιο ανθεκτικές στο νερό, ακόμα και για αρκετές ώρες, σε σχέση με τα 30 λεπτά «αντοχής» που μετρούσε η σειρά του iPhone XS.

Συσκευές όπως τα AirPods και το Apple Watch θα φορτίζονται, ακουμπώντας τα απλά πάνω στο κινητό!

Αναβαθμίζει την ποιότητα της εικόνας, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει και την Face ID. Πλέον, θα επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί τη λειτουργία, ακόμα και όταν το κινητό είναι σε κάποια επίπεδη επιφάνεια.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.