CISCO: Εξετάζει τη δημιουργία Κέντρου Καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη – Στα 10-12 εκατ. η επένδυση

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
CISCO: Εξετάζει τη δημιουργία Κέντρου Καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη – Στα 10-12 εκατ. η επένδυση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Υπό την προϋπόθεση η κυβέρνηση να της εξασφαλίσει τις εγκαταστάσεις, ήτοι ένα κτήριο περίπου 1000 τετραγωνικών.

Τη βούληση της CISCO να επενδύσει 10-12 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία ενός Κέντρου Καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη, αρκεί η κυβέρνηση να της εξασφαλίσει τις εγκαταστάσεις, ήτοι ένα κτήριο περίπου 1000 τετραγωνικών, για τη στέγασή του, γνωστοποίησε σήμερα, Κυριακή, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Πορτογαλίας και της Μάλτας, Αντώνης Τσιμπούκης.

Μιλώντας από το βήμα εκδήλωσης που διοργάνωσε στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ η CISCO, ο κ. Τσιμπούκης τόνισε: «Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός Κέντρου Καινοτομίας και ενός Κέντρου Ανάπτυξης Ψηφιακών Δεξιοτήτων στη Θεσσαλονίκη».

Διευκρίνισε δε, ότι το Κέντρο θα αναπτύσσει τεχνολογίες για τις έξυπνες πόλεις, αλλά και για το Ίντερνετ των Πραγμάτων (ΙοΤ), καθώς και ειδικές εφαρμογές για τον αγροτικό τομέα και γενικά για πελάτες σε αναζήτηση προηγμένων υπηρεσιών. Στο κέντρο θα λειτουργούν επίσης τμήματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων, τα οποία θα απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο, συμπεριλαμβανομένων των ανέργων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος των εκδηλώσεων, που διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο στην 84η ΔΕΘ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Νόμος Χατζηδάκη: Πώς η «Υπεύθυνη Δήλωση» απλοποιεί το 40% των διαδικασιών του Δημοσίου

Ο Λιβάνιος «ανοίγει» σπίτια για δημόσιους λειτουργούς - Το αυγουστάστικο «τρέξιμο» στα υπουργεία - Η αποχώρηση Αυγερινού

Greek family: To 56% των νέων εξακολουθούν να ζουν στο πατρικό τους

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider