Τεχνολογία
15-06-2019 | 11:16

Τα 5 fitness app που θα κάνουν τη γυμναστική σας... παιχνίδι

Μοιράσου το
Τα 5 fitness app που θα κάνουν τη γυμναστική σας... παιχνίδι

Κατάλληλες για όσους υποστηρίζουν ότι το γυμναστήριο είνα βαρετό.

Μπορεί ο Μαραθώνιος της Αθήνας να προσελκύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους οπαδούς, τις περισσότερες όμως φορές για τους μη αθλητές ο ενθουσιασμός διαρκεί λίγες εβδομάδες πριν και λίγες μετά. Αφού ξεχαστεί, πολλοί είναι εκείνοι που επαναπαύονται στον καναπέ τους με το επιχείρημα ότι το γυμναστήριο είναι κάτι βαρετό. 

Για όλους αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν τη δράση με το ενδιαφέρον κίνητρο, η λύση έρχεται και πάλι από τον θαυμαστό κόσμο της τεχνολογίας. Ο λόγος για τα ευφάνταστα fitness app που κυκλοφορούν και υπόσχονται να κάνουν την γυμναστική σας παιχνίδι. 

Ας δούμε τις πέντε καλύτερες εξ αυτών
 

Ζόμπι και εξωγήινοι είναι δύο μεγάλες απειλές του φανταστικού κόσμου. Στον κόσμο του πραγματικού όμως μια εξίσου τρομακτική σκέψη είναι αυτή της απώλειας χρημάτων!

Αυτή ακριβώς την απειλή θα αντιμετωπίσετε στην εφαρμογή Pact. Αν δεν ακολουθήσετε την υγεινή διατροφή και τρόπο ζωής ου σας προτείνει τότε θα χάνετε χρήματα για τιμωρία. Ιδανική για όσους συμμορφώνονται μόνο με πρόστιμα. 
 

Αν τώρα τα ζόμπι, η κατασκοπία και τα παιχνίδια πείνας  δεν είναι του στυλ σας, και είστε περισσότερο λάτρεις του διαστήματος έχουμε και μια λύση με εξωγήινους.

Αν και δεν πρόκειται ακριβώς για μια εφαρμογή γυμναστικής, είναι σίγουρα η πιο διασκεδαστική εφαρμογή στον κατάλογό μας και αναπόφευκτα θα γίνετε πιο fit αν την χρησιμοποιήσετε. 

Ο λόγος για το Ingress ένα παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας όπου ζητά από εσάς και τους υπόλοιπους αμέτρητους παίκτες του ανά τον κόσμο να κάνουν τα πάντα για να σταματήσουν την εισβολή των εξωγήινων στον πραγματικό κόσμο όπως τον ξέρουμε σήμερα. Σίγουρα είναι πολύ πιο περίπλοκο από τα προηγούμενα αλλά και πολύ πιο διαδραστικό και σίγουρα απαιτεί να σηκωθείτε από τον καναπέ και να δράσετε.

Το Runtastic είναι μια αρκετά εξευγενισμένη εφαρμογή τρεξίματος, η οποία ωστόσο έχει ένα τρομακτικό μικρό μυστικό, έναν «σκελετό στο ντουλάπι». Ονομάζεται «Run Story» κι επί της ουσίας περιλαμβάνει 40λεπτα διαδραστικά audiobooks τα οποία αγοράζονται ξεχωριστά και μεταφορτώνονται στην κύρια εφαρμογή.

Ένα εξ' αυτών και το Tetradome Run το οποίο σάς τοποθετεί σε ένα παιχνίδι θανάτου τύπου Hunger Game στο οποίο και πρέπει να τρέξετε για να γλιτώσετε από τις διάφορες απειλές και μάλιστα μπροστά από ένα πλήθος που διψά για αίμα. 
 

Από την ίδια εταιρεία που έχει αναπτύξει το Zombies Run, έρχεται και το «The walk» το οποίο υπόσχεται πιο γήινες περιπέτειες. Η βασική διαφορά είναι ότι εδώ θα πάρετε μέρος σε μια ιστορία παγκόσμιας κατασκοπίας, τύπου Alfred Hitckock. 

Αν είστε πρωτάρηδες σε εφαρμογές για γυμναστική ο ρυθμός της ιστορίας είναι ο κατάλληλος για εσάς. Όπως διευκρινίζει και η ίδια η εφαρμογή είναι ιδανική για όσους χρειάζονται κίνητρο ακόμα και για να βγουν από το σπίτι για να περπατήσουν. 

Ο «πατέρας» των τρομακτικών εφαρμογών τρεξίματος ακούει στο όνομα «Zombies, Run!» κι εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρέξετε για να απομακρυνθείτε από τα ζόμπι. 

Η εφαρμογή συνοδεύεται από μια αλληλεπιδραστική ακουστική ιστορία, την οποία ακούτε καθώς τρέχετε. Κατά την διάρκειά της πρέπει να ολοκληρώσετε διάφορες εντολές που σας δίνονται ενώ τα ηχητικά εφέ που την συνοδεύουν ανεβάζουν τους καρδιακούς σας παλμούς και σας βάζουν στο κλίμα. 
 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.