ΑΑΔΕ: Λουκέτο 48 ωρών σε γνωστό καφέ-εστιατόριο της Βάρκιζας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΑΑΔΕ: Λουκέτο 48 ωρών σε γνωστό καφέ-εστιατόριο της Βάρκιζας
Κλειστό για δύο ημέρες είναι από το πρωί ένα από τα πλέον γνωστά καφέ εστιατόρια της Βάρκιζας.

Κλειστό για δύο ημέρες είναι από το πρωί ένα από τα πλέον γνωστά καφέ εστιατόρια της Βάρκιζας.

Οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων διαπίστωσαν ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση, για τρεις εβδομάδες, από τις 7 έως τις 29 Μαΐου, είχε κόψει, αλλά δεν είχε διαβιβάσει στην ΑΑΔΕ 1.890 αποδείξεις, συνολικής αξίας 33.500 ευρώ, πλέον ΦΠΑ 5.400 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα, που ο έλεγχος διαπίστωνε όλα αυτά, ο λογιστής της εταιρείας άρχισε απομακρυσμένα να διαβιβάζει, κατόπιν εορτής, τις αποδείξεις, που είχε «ξεχάσει» το εστιατόριο να διαβιβάσει στο σύστημα.

Η επιχείρηση σφραγίστηκε για δύο μέρες, της επιβλήθηκε πρόστιμο 2.700 ευρώ, ενώ οι ελεγκτές κάνουν φύλλο και φτερό τα φορολογικά της στοιχεία των προηγούμενων χρήσεων, για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν και άλλες φορολογικές παραβάσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η Γροιλανδία επαναφέρει στο προσκήνιο τον διατλαντικό εμπορικό πόλεμο στην απόλυτη μορφή του

Πετρέλαιο θέρμανσης: Σταθερές οι τιμές στην Ελλάδα αλλά οι διαφορές ανά περιοχή φθάνουν και τα 200 ευρώ

Τουρισμός: Με ούριο άνεμο μπαίνει το 2026 παρά το «μπλόκο» των εορτών

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider