Πάνω από 61.000 παιδιά φιλοξενήθηκαν σε κατασκηνώσεις με voucher της ΔΥΠΑ φέτος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πάνω από 61.000 παιδιά φιλοξενήθηκαν σε κατασκηνώσεις με voucher της ΔΥΠΑ φέτος
Σχεδόν οι μισές επιταγές ενεργοποιήθηκαν στη Χαλκιδική και ακολούθησαν η Ανατολική Αττική και η Κορινθία με το δεύτερο και τρίτο μεγαλύτερο αριθμό ενεργοποιημένων επιταγών αντίστοιχα.

Συνολικά 61.730 επιταγές του προγράμματος παιδικών κατασκηνώσεωντης ΔΥΠΑ ενεργοποιήθηκανστο διάστημα από 15 Ιουνίου έως 20 Σεπτεμβρίου 2023, καθώς η συμμετοχή των οικογενειώνκαι των παρόχων κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, συνολικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα 62 επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα ως πάροχοι κατασκηνώσεων, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανήλθε στα 35.000.000 €.

Σχεδόν οι μισές επιταγές ενεργοποιήθηκαν στη Χαλκιδική και ακολούθησαν η Ανατολική Αττική και η Κορινθία με το δεύτερο και τρίτο μεγαλύτερο αριθμό ενεργοποιημένων επιταγών αντίστοιχα. Ενδεικτικά, οι 10 περιφερειακές ενότητες με τον μεγαλύτερο αριθμό ενεργοποιημένων επιταγών ήταν οι εξής:

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου και ολοκληρώθηκεστις 10 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και στις 20 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/paidikes-kataskinwseis

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

30.000 ραντεβού για νέες ταυτότητες σε λιγότερο από τέσσερις ώρες

Έρευνα ΕΕΑ – Pulse: To 87% θεωρεί την ακρίβεια «πολύ» ή «αρκετά» σημαντικό πρόβλημα

Χατζηδάκης: Στα Τίρανα για την Σύνοδο των ΥΠΟΙΚ της Διαδικασίας του Βερολίνου για τα Δυτικά Βαλκάνια

gazzetta
gazzetta reader insider insider