ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στη Σάμο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στη Σάμο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε ολόκληρο το νησί με εξαίρεση τα χωριά Λέκα και Καστανιά και ένα τμήμα στο Καρλόβασι.

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στη Σάμο μετά από τον ισχυρό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ με εξαίρεση τα χωριά Λέκα και Καστανιά και ένα τμήμα στο Καρλόβασι. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Διαχειριστής:

«Ο ΔΕΔΔΗΕ με αφορμή τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε την Παρασκευή λίγα λεπτά πριν από τις 2 το μεσημέρι βόρεια της Σάμου, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως πριν από λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 15:45 αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε ολόκληρο το νησί με εξαίρεση τα χωριά Λέκα και Καστανιά και ένα τμήμα στο Καρλόβασι, όπου συνεχίζονται οι προσπάθειες εντοπισμού των βλαβών για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάστασή τους.

Για οποιαδήποτε τυχόν μεμονωμένα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι του νησιού, μπορούν να απευθυνθούν στην 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση του ΔΕΔΔΗΕ στο 11500 ή 2111900500».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ποια μέτρα στήριξης και φοροελαφρύνσεις έρχονται - Πώς χτίζεται το πακέτο της προεκλογικής ΔΕΘ

Μοσχάρι +19%, αρνί +13,3%! Να η ευκαιρία!

Στροφή από το «λευκό κολάρο» στη φόρμα εργασίας: Η έλλειψη τεχνικών ειδικοτήτων και η αναδίπλωση της αγοράς κατάρτισης

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider