Αυγέρη: Και υποκλέπτει και ψεύδεται η κυβέρνηση

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυγέρη: Και υποκλέπτει και ψεύδεται η κυβέρνηση
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να δώσει άμεσα απαντήσεις στις πρωτοφανείς καταγγελίες του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου στο Ευρωκοινοβούλιο.

Να σταματήσει να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και να δώσει άμεσα τις οφειλόμενες απαντήσεις στις πρωτοφανείς καταγγελίες του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου στο Ευρωκοινοβούλιο, καλεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

«Οι όψιμοι και ανυπόστατοι ισχυρισμοί περί ύπαρξης «τρολ του ΣΥΡΙΖΑ» στο διαδίκτυο είναι για γέλια. Είναι, όμως, για κλάματα το γεγονός ότι βρήκαν πρόθυμους υποστηρικτές στο Μέγαρο Μαξίμου, που έσπευσε να τις υιοθετήσει και να διακινεί fake news κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Προφανώς, για να αποφύγει το Μαξίμου την απάντηση στις καταγγελίες ότι χρησιμοποιεί στρατιά μετακλητών, με δημόσιο χρήμα, για την προπαγάνδα της ΝΔ στο διαδίκτυο.

Ο κ. Μαρινάκης, αντί να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα και την μπάλα στην εξέδρα, οφείλει άμεσα να απαντήσει στις πρωτοφανείς καταγγελίες του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, στο Ευρωκοινοβούλιο.

Τι απαντά η κυβέρνηση;

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής για τη Διασφάλιση του Απορρήτου των Επικοινωνιών δέχθηκε απειλές από βουλευτές της ΝΔ και κυβερνητικά στελέχη, όταν η ΑΔΑΕ προσπάθησε να ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα για τις υποκλοπές, μετά το νόμιμο αίτημα που είχε υποβάλει ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης;».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης σε Σύνοδο Κορυφής: Πρόταση αύξησης κονδυλίων για μεταναστευτικό και φυσικές καταστροφές

Β. Φουρλής: «Θα διανέμεται το 80% - 90% των καθαρών κερδών της ΑΕΕΑΠ» - Επενδυτικό πλάνο 292 εκατ. ευρώ

Mytilineos: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα - Πλώρη για υπέρβαση του στόχου για 1 δισ. EBITDA

gazzetta
gazzetta reader insider insider