Κρεμλίνο: Η πλειονότητα των Ρώσων στηρίζει τον Πούτιν και τη στρατιωτική δράση στην Ουκρανία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κρεμλίνο: Η πλειονότητα των Ρώσων στηρίζει τον Πούτιν και τη στρατιωτική δράση στην Ουκρανία
Ισχυρή στήριξη στο πρόσωπο του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν όσο και στην «ειδική στρατιωτική επιχείρηση»  όπως τη χαρακτηρίζει η Μόσχα, στην Ουκρανία «βλέπει» το Κρεμλίνο, με βάση τα δεδομένα που έχει στην κατοχή του.

Ισχυρή στήριξη στο πρόσωπο του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν όσο και στην «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» όπως τη χαρακτηρίζει η Μόσχα, στην Ουκρανία «βλέπει» το Κρεμλίνο, με βάση τα δεδομένα που έχει στην κατοχή του.

Αναλυτικότερα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ απαντώντας σε σχετική ερώτηση για έρευνα που υποδηλώνει ότι υπάρχει ίσος αριθμός ανθρώπων που τάσσεται υπέρ των διαπραγματεύσεων για να τερματιστούν οι 16 μήνες της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία και αυτών που είναι υπέρ της συνέχισης της σύγκρουσης ανέφερε πως «τα στοιχεία που έχουμε δείχνουν κάτι εντελώς διαφορετικό –κυρίαρχη στήριξη για την ειδική στρατιωτική επιχείρηση και για τον πρόεδρο».

«Το βασικό θέμα για τους Ρώσους είναι να επιτευχθούν οι στόχοι που είναι ενώπιων μας, οι οποίοι διαμορφώθηκαν από τον πρόεδρο», δήλωσε ο Πεσκόφ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ουκρανία: Ο στρατός λέει ότι προωθείται γύρω από το Μπαχμούτ παρά την «άγρια μάχη»

Σαρλ Μισέλ: Η ΕΕ πρέπει να μεταρρυθμισθεί για να εντάξει την Ουκρανία

gazzetta
gazzetta reader insider insider