Πιερρακάκης: Θα ακολουθήσουν πολλά άλλα προγράμματα όπως το dentist pass

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πιερρακάκης: Θα ακολουθήσουν πολλά άλλα προγράμματα όπως το dentist pass
Είναι ένα πρόγραμμα σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, πρόσθεσε ο κ. Πιερρακάκης, τονίζοντας ότι θα ακολουθήσουν πολλά άλλα τέτοια προγράμματα.

Ξεκίνησε το dentist pass, το προληπτικό πρόγραμμα οδοντιατρικής για όλα τα παιδιά από 6 έως 12 ετών, όπως ανέφερε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Είναι ένα πρόγραμμα σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, πρόσθεσε, τονίζοντας ότι θα ακολουθήσουν πολλά άλλα τέτοια προγράμματα.

Όσον αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα και τις νέες εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο κ. Πιερρακάκης τόνισε ότι «θα τρέξουμε σε όλη την Ελλάδα για να επικοινωνήσουμε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Επιτρέπεται ένα χαμόγελο για το πολύ καλό ποσοστό, αλλά από Δευτέρα ξεκινήσαμε πάλι τη σκληρή δουλειά».

Ο κ. Πιερρακάκης σημείωσε ότι η ΝΔ θα κινηθεί με την ίδια στρατηγική που κινήθηκε στις εκλογές της 21ης Μαΐου, με συγκεκριμένο πρόγραμμα, πράγμα που δεν είχε η αντιπολίτευση, ενώ για τις δημοσκοπήσεις είπε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έπεσε μέσα στην παγίδα που η ίδια έστησε στους δημοσκόπους.

Ο κ. Πιερρακάκης ανέφερε επίσης ότι ο κόσμος έχει απορρίψει την τοξικότητα, «είμαστε σε έναν άλλο ιστορικό κύκλο και ο κόσμος θέλει να ακούσει διαφορετικά και συγκεκριμένα πράγματα», υπογραμμίζοντας ότι η νέα κυβέρνηση θα επιδιώξει συναίνεση και συνεργασία με άλλα κόμματα και στη συνταγματική αναθεώρηση και σε άλλα θέματα.

Κατέληξε λέγοντας ότι η ΝΔ δεν θα εμπλακεί σε καμία περίπτωση στο τι γίνεται μέσα σε άλλα κόμματα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σε εφαρμογή από σήμερα το Dentist Pass

Πιερρακάκης: Το αποτέλεσμα εκφράζει μια ισχυρή εντολή για σταθερή κυβέρνηση

Σε καθηγήτρια Ιατρικής και μάχιμη γιατρό η πρόταση για τη θέση της υπηρεσιακής Υπουργού Υγείας

gazzetta
gazzetta reader insider insider