Σκέρτσος για ΣΥΡΙΖΑ: Άκρως αντιεπιστημονική και απαράδεκτη η άποψη για τις δημοσκοπήσεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σκέρτσος για ΣΥΡΙΖΑ: Άκρως αντιεπιστημονική και απαράδεκτη η άποψη για τις δημοσκοπήσεις
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας εκπλήσσει. Αντιθέτως, είναι εντελώς προβλέψιμος» σημειώνει ο κ. Σκέρτσος.

Την άμεση απάντηση του Άκη Σκέρτσου προκάλεσαν τα όσα ανέφερε νωρίτερα, σήμερα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, η οποία και υπογράμμισε ότι αύριο, Δευτέρα, το κόμμα της θα καταθέσει τρία αιτήματα στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής, με το ένα εκ των οποίων να σχετίζεται με μία ενδεχόμενη τηλεμαχία μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Σκέρτσος αντέδρασε λέγοντας ότι για το εν λόγω θέμα «θα τα πούμε αναλυτικά στη διακομματική». Ταυτόχρονα, ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος στάθηκε και στο τρίτο αίτημα, που θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, και το οποίο σχετίζεται με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων τονίζοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας εκπλήσσει. Αντιθέτως, είναι εντελώς προβλέψιμος. Άλλωστε η αμφισβήτηση των δημοσκοπήσεων είναι μέσα στα SOS στο "λυσάρι" κάθε πολιτικού λαϊκιστή, ιδίως όταν χάνει».

«Επαφίεται στον ΣΕΔΕΑ αν θα αντιδράσει για αυτή την άκρως αντιεπιστημονική και απαράδεκτη από κάθε άποψη πολιτικής δεοντολογίας επίθεση στις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αναμένουμε και πολλά περισσότερα, ίσως πέρα από την επόμενη προβλέψιμη επίθεση στα "συστημικά" ΜΜΕ και τις "ελίτ" των ολιγοπωλίων» πρόσθεσε ο κ. Σκέρτσος.

Η ανακοίνωση Σκέρτσου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας εκπλήσσει. Αντιθέτως, είναι εντελώς προβλέψιμος. Άλλωστε η αμφισβήτηση των δημοσκοπήσεων είναι μέσα στα SOS στο "λυσάρι" κάθε πολιτικού λαϊκιστή, ιδίως όταν χάνει. Επαφίεται στον ΣΕΔΕΑ αν θα αντιδράσει για αυτή την άκρως αντιεπιστημονική και απαράδεκτη από κάθε άποψη πολιτικής δεοντολογίας επίθεση στις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αναμένουμε και πολλά περισσότερα, ίσως πέρα από την επόμενη προβλέψιμη επίθεση στα "συστημικά" ΜΜΕ και τις "ελίτ" των ολιγοπωλίων. Για το θέμα των debate θα τα πούμε αναλυτικά στη διακομματική», απήντησε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ο Μητσοτάκης στα «Δύο Αοράκια» - Πριν τις εκλογές οι υπογραφές για το ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό

Μητσοτάκης: «Παρακαταθήκη μου στην Κρήτη ο ΒΟΑΚ» - Υπεγράφη η σύμβαση

Μητσοτάκης: Οι νέοι μας πρέπει να βρουν μεγαλύτερη φροντίδα

gazzetta
gazzetta reader insider insider