ΝΔ: Ο Παπανδρέου επιβεβαιώνει τις υπόγειες συζητήσεις για συγκρότηση «κυβέρνησης των ηττημένων»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΝΔ: Ο Παπανδρέου επιβεβαιώνει τις υπόγειες συζητήσεις για συγκρότηση «κυβέρνησης των ηττημένων»
«Η επιστροφή τους μπορεί για εκείνους να είναι όνειρο, αλλά για τους πολίτες είναι, σίγουρα, εφιάλτης που δεν θα ήθελαν να ξαναζήσουν».

«Ο κ. Παπανδρέου με την ανάρτησή του, ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις υπόγειες συζητήσεις για τη συγκρότηση "κυβέρνησης των ηττημένων". Σε αντίθεση με τα σενάρια που εξυφαίνονται σε μυστικούς δείπνους- ξεχνώντας τα «Πινοσέτ» και «Ολανδρέου»- ο ελληνικός λαός θυμάται πολύ καλά τι συνέβη όταν το τιμόνι της χώρας κρατούσαν ο κ.Τσίπρας και ο κ.Παπανδρέου», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Και προσθέτει: «Πρόκειται, μακράν, για τις δύο χειρότερες περιόδους της μεταπολίτευσης. Η επιστροφή τους μπορεί για εκείνους να είναι όνειρο, αλλά για τους πολίτες είναι, σίγουρα, εφιάλτης που δεν θα ήθελαν να ξαναζήσουν».

Τη δική του απάντηση στα δημοσιεύματα περί «μυστικής» συνάντησης με τον Αλέξη Τσίπρα δίνει ο πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του κ. Παπανδρέου, «όσοι συνωμοτούν κρύβονται και φαντάζονται μόνο συνωμοσίες και συνωμότες. Όσοι είναι συνεπείς σε αυτά που δημόσια εκφράζουν δεν χρειάζεται να συνωμοτούν».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Δένδιας: «Η αλλαγή τόνου εκ μέρους της Τουρκίας είναι ευπρόσδεκτη»

Ανδρουλάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία τώρα για τους αδύναμους δανειολήπτες - Τι είπε για εκλογές

Οικονόμου: Ο Τσίπρας παραμένει αδιόρθωτος στα μεγάλα παχιά λόγια και τα ψέμματα

gazzetta
gazzetta reader insider insider