ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να δρα ως διακινητής fake news και τουρκικής προπαγάνδας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να δρα ως διακινητής fake news και τουρκικής προπαγάνδας
Η ΝΔ καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, από την πρώτη στιγμή, ανέλαβε τον ρόλο του δημόσιου κατήγορου για τον υποτιθέμενο θάνατο της «μικρής Μαρίας», διαπομπεύοντας διεθνώς τη χώρα μας στην προσπάθειά του να πλήξει με κάθε τρόπο τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση» τονίζει σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της ΝΔ, σημειώνοντας ότι «παρότι τα fake news έχουν αποκαλυφθεί σε όλη την έκτασή τους, αντί να ζητήσει συγγνώμη, εξακολουθεί να αμφισβητεί τα γεγονότα, δια στόματος της εκπροσώπου Τύπου του, κ. Τσαπανίδου».

Η ΝΔ καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό:

«Για τη θέση που έσπευσε να πάρει, υποστηρίζοντας ότι οι 38 μετανάστες βρίσκονταν σε ελληνικό έδαφος. Υιοθετώντας άκριτα την ανακοίνωση της ΜΚΟ HumanRights360 και αποδεικνύοντας τις υπόγειες σχέσεις που διατηρούσε με τα μέλη της. Μια ανακοίνωση που η ίδια η Μη Κυβερνητική Οργάνωση ανακάλεσε ως «εσφαλμένη πεποίθηση».

Για την επιμονή ότι υπάρχει νεκρό παιδί με το όνομα «Μαρία» και την άρνησή του να αποδεχθεί την πραγματικότητα, τη στιγμή που οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, καταδεικνύουν έναν σκηνοθετημένο και ενορχηστρωμένο από λαθροδιακινητή, σε συνεργασία με μία γυναίκα εκ των 38 μεταναστών, «θάνατο». Μάλιστα, σε χθεσινό δημοσίευμα, αποκαλύφθηκε η κατάθεση της εν λόγω γυναίκας στην Υπηρεσία Ασύλου, η οποία αναφέρεται στη μικρή Μαρία ως εξής: «Ξέχασα, είναι ένα κοριτσάκι που πέθανε και λέγεται Μαρία».

Δεν ξεχνάμε ότι πρώτος ο κ. Τσίπρας μίλησε «για τη νεκρή Μαρία», ενώ ο κ. Κατρούγκαλος έφτασε στο σημείο να δημοσιεύσει λίστα ονομάτων των 38 μεταναστών. Της ίδιας λίστας, δηλαδή, που δόθηκε από αναμεμειγμένες στην υπόθεση ΜΚΟ στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Για τη συνεχή υπονόμευση της πολιτικής φύλαξης των εθνικών συνόρων και τη στοχοποίηση των στελεχών του Λιμενικού Σώματος και των Ενόπλων Δυνάμεων για παράνομες επαναπροωθήσεις".

Καταλήγοντας η ΝΔ υπογραμμίζει ότι αντί ο ΣΥΡΙΖΑ, να αναθεωρήσει τη στάση του μετά τις αποκαλύψεις, επιμένει να δρα ως διακινητής fake news και τουρκικής προπαγάνδας και να παίζει με τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Αμετανόητος στην εξαπάτηση των συνταξιούχων ο κ. Μητσοτάκης

Φινλανδία: Ελπίδες για κοινή ένταξη με την Σουηδία στο NATO παρά τις δηλώσεις Ερντογάν

Τσαπανίδου: Αναμένουμε απαντήσεις απ’ τον κ. Θεοδωρικάκο για τις σχέσεις αξιωματούχων της ΕΛΑΣ με τον υπόκοσμο

gazzetta
gazzetta reader insider insider