Μητσοτάκης για πρόταση δυσπιστίας: «Καλοδεχούμενη, ελάτε να συγκριθούμε»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης για πρόταση δυσπιστίας: «Καλοδεχούμενη, ελάτε να συγκριθούμε»
«Καλοδεχούμενη η πρόταση και είναι αλήθεια ότι τον παρακαλούσα πολλούς μήνες να το κάνει» σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Καλοδεχούμενη χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που βρισκόταν στην παρουσίαση του αναπτυξιακού σχεδίου για την Κρήτη όταν πληροφορήθηκε για την εξέλιξη από τη Βουλή.

«Καλοδεχούμενη η πρόταση και είναι αλήθεια ότι τον παρακαλούσα πολλούς μήνες να το κάνει» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτιντας ότι είναι « πολύ καλή ευκαιρία για να συγκρίνουμε πεπραγμένα τετραετιών. Επιδιώκω τη σύγκριση, ελάτε να συγκριθούμε».

«Εύχομαι οι πολίτες να ξεπεράσουν το νέφος της τοξικότητας και να αντιληφθούν ποιοι μπορούν να τους μιλήσουν για το μέλλον τους» ανέφερε.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, καταθέτοντας πρόταση δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνοντας μνεία στο ζήτημα των παρακολουθήσεων, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση στην υπόθεση αυτής της εκτροπής είναι αμετάκλητα ένοχοι. Δεν έχουν μόνο πολιτικές, αλλά και βαρύτατες προσωπικές και νομικές ευθύνες».

Το αίτημα έγινε δεκτό από την κυβέρνηση, όπως δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης με τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα να αναφέρει πως η σχετική διαδικασία θα ξεκινήσει το απόγευμα της Τετάρτης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Βουλή: Η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ - Αναλυτικά το κείμενο

gazzetta
gazzetta reader insider insider