Παρέμβαση Μακρόν για το ρεύμα: Επαναδιαπραγμάτευση για «τα υπερβολικά συμβόλαια»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Παρέμβαση Μακρόν για το ρεύμα: Επαναδιαπραγμάτευση για «τα υπερβολικά συμβόλαια»
Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο Εμανουέλ Μακρόν ζήτησε από τους προμηθευτές ενέργειας να «επαναδιαπραγματευτούν τα υπερβολικά συμβόλαια» των μικρών επιχειρήσεων.

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ζήτησε σήμερα, κατά την τελετή των Θεοφανείων, από τους προμηθευτές ενέργειας να «επαναδιαπραγματευτούν τα υπερβολικά συμβόλαια» όλων των πολύ μικρών επιχειρήσεων, ξεκινώντας από τον Ιανουάριο.

Ο επικεφαλής του γαλλικού κράτους έκρινε ότι «δεν είναι φυσιολογικό» πολλές μικρές επιχειρήσεις να λαμβάνουν λογαριασμούς ρεύματος πολλαπλασιασμένους «επί 5 ή επί 10».

«Για τους κρεοπώλες, τους τεχνίτες, για όλες τις πολύ μικρές επιχειρήσεις, αυτό που πρόκειται να ζητήσουμε από τους προμηθευτές ενέργειας από εδώ και πέρα είναι να επαναδιαπραγματευτούν» υπογράμμισε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η πρωθυπουργός, Ελίζαμπεθ Μπορν, ανακοίνωσε εξάλλου προχθές, Τρίτη, ότι οι εταιρείες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες θα μπορούσαν να αναβάλουν την πληρωμή των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης και των φόρων τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΕΣΠΑ: Έρχονται επιδοτήσεις 220 εκατ. ευρώ σε επιχειρήσεις για στρατηγικές τεχνολογίες και άμυνα

Η φόρα της Credia - Η μάχη της κυβερνοασφάλειας - Μυρίζει εξαγορά

Τι χρήματα παίρνει ο Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας

Φόρτωση BOLM...
reader insider