Απαντά ο Χειμάρας στον ΣΥΡΙΖΑ: «Αποχώρησα χθες από την εταιρεία» - Τι είπε για Πόθεν Έσχες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Απαντά ο Χειμάρας στον ΣΥΡΙΖΑ: «Αποχώρησα χθες από την εταιρεία» - Τι είπε για Πόθεν Έσχες
Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ όπου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι «όσο ο κ. Μητσοτάκης δεν διαγράφει τον Χειμάρα, τόσο επιβεβαιώνει ότι ανέχεται τις παρανομίες βουλευτών του και επικροτεί το γαλάζιο πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα»

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα, Θέμης Χειμάρας, που ενημέρωσε σχετικά με την εταιρεία που του προκαλούσε κώλυμα, τη «Θέμη Χειμάρας & ΣΙΑ ΕΕ» ότι ολοκληρώθηκε χθες η σχετική διαδικασία και αποχώρησε από την εταιρεία.

Στο ίδιο μήκος κύματος ενημέρωσε ότι τα εταιρικά του μερίδια μεταβιβάστηκαν στους εργαζόμενους - συνεργάτες τους, οι οποίοι έχουν συνδέσει τη δική του ζωή με την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας τα τελευταία 16 χρόνια.

Την απάντηση αυτή προκάλεσαν οι καταγγελίες περί εικονικής μεταβίβασης και πολλαπλασιασμού του κύκλου εργασιών της εταιρείας του κ. Χειμάρα, η οποία πήρε 44 έργα από δημόσιους φορείς συνολικού ύψους 902.000 ευρώ, καταγγελίες που είχε κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση και δη ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Χειμάρας σημείωσε επίσης ότι η αποχώρησή του, έναντι 65.847 ευρώ, έχει δηλωθεί και στο Πόθεν Έσχες του το 2020.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Reader.gr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Υποκλοπές: Έρευνα ΑΔΑΕ σε όλους τους παρόχους τηλεπικοινωνιών

Πλεύρης: Η φαρμακευτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε πολιτική εξυπηρέτησης συμφερόντων

ΣΥΡΙΖΑ: Τα αντανακλαστικά του υπουργείου Υγείας είναι τραγικά ανεπαρκή

gazzetta
gazzetta reader insider insider