Πούτιν για Nord Stream: Πράξη διεθνούς τρομοκρατίας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πούτιν για Nord Stream: Πράξη διεθνούς τρομοκρατίας
Ο Ρώσος πρόεδρος μίλησε για την άνευ προηγουμένου πράξη δολιοφθοράς, στην πραγματικότητα μια πράξη διεθνούς τρομοκρατίας, κατά των αγωγών Nord Stream 1 και Nord Stream 2.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν υποστήριξε σήμερα ότι η πιθανολογούμενη δολιοφθορά που προκάλεσε τις διαρροές στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream στη Βαλτική Θάλασσα, αντιπροσωπεύουν «πράξη διεθνούς τρομοκρατίας».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, ο Πούτιν «εξέφρασε τις απόψεις του για αυτήν την άνευ προηγουμένου πράξη δολιοφθοράς, στην πραγματικότητα μια πράξη διεθνούς τρομοκρατίας, κατά των αγωγών Nord Stream 1 και Nord Stream 2», όπως αναφέρει ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανέφερε στον Τούρκο ομόλογό του ότι είναι αναγκαία η εφαρμογή της συμφωνίας για τις εξαγωγές ουκρανικών σιτηρών, συμπεριλαμβανομένης της άρσης των περιορισμών για τη μεταφορά ρωσικών τροφίμων και λιπασμάτων στις διεθνείς αγορές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δημογραφικό: Οι μετανάστες «ανέστησαν» την Γηραιά Ήπειρο - Αυξήθηκε στα 450 εκατομμύρια ο πληθυσμός της ΕΕ το 2025

Λιανεμπόριο: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των θερινών εκπτώσεων – Οι προσδοκίες και οι «παγίδες»

Οι καλεσμένοι της JP Morgan στην Αθήνα και το τραπεζικό «μενού»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider