ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός εποχής ο κ. Μητσοτάκης - Πανευρωπαϊκά ρεκόρ στο ρεύμα λόγω της ιδεοληψίας του

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός εποχής ο κ. Μητσοτάκης - Πανευρωπαϊκά ρεκόρ στο ρεύμα λόγω της ιδεοληψίας του
Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης αναφορικά με την ΔΕΗ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την πρόθεση της γαλλικής κυβέρνησης να προχωρήσει στην πλήρη εθνικοποίηση του ενεργειακού κολοσσού της χώρας, EDF.

Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την πρόθεση της γαλλικής κυβέρνησης να προχωρήσει στην πλήρη εθνικοποίηση του ενεργειακού κολοσσού της χώρας, EDF.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί τον πρωθυπουργό πως «ιδιωτικοποίησε τη ΔΕΗ εν μέσω ενεργειακής κρίσης και διαφημίζει power pass, δηλαδή επιστροφή μικρού μέρους των κλεμμένων και συνέχιση της επιδότησης της αισχροκέρδειας σε βάρος των πολιτών», ενώ αναφέρει πως «ο κ. Μητσοτάκης είναι υπόλογος: για τις επιλογές του και την ιδεοληψία του που έχουν οδηγήσει στα αρνητικά πανευρωπαϊκά ρεκόρ στην ακρίβεια και στο ρεύμα».

«Γιατί στο σύμπαν του κυρίου Μητσοτάκη το κράτος έχει μόνο μια χρησιμότητα: να είναι το λάφυρο του ίδιου και των φίλων του για το μεγάλο πλιάτσικο σε βάρος της κοινωνίας», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Η κυβέρνηση Μακρόν στη Γαλλία ανακοίνωσε σήμερα την πλήρη κρατικοποίηση της EDF. Πρόκειται για μια στρατηγική κίνηση ενεργειακής θωράκισης εν όψει ενός δύσκολου χειμώνα και της μεγάλης ενεργειακής πρόκλησης που βρίσκεται μπροστά μας.

Ο κύριος Μητσοτάκης βρίσκεται εκτός εποχής.

Ιδιωτικοποίησε τη ΔΕΗ εν μέσω ενεργειακής κρίσης και διαφημίζει power pass, δηλαδή επιστροφή μικρού μέρους των κλεμμένων και συνέχιση της επιδότησης της αισχροκέρδειας σε βάρος των πολιτών.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι υπόλογος: για τις επιλογές του και την ιδεοληψία του που έχουν οδηγήσει στα αρνητικά πανευρωπαϊκά ρεκόρ στην ακρίβεια και στο ρεύμα.

Γιατί στο σύμπαν του κυρίου Μητσοτάκη το κράτος έχει μόνο μια χρησιμότητα: να είναι το λάφυρο του ίδιου και των φίλων του για το μεγάλο πλιάτσικο σε βάρος της κοινωνίας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης από 1/2023 και «ξεπάγωμα» συντάξεων - Εκλογές στο τέλος της 4ετίας

Τσίπρας: Case study η ομιλία Μητσοτάκη με «τόσα, μα τόσα ψέματα»

Στάσσης στο Economist: Το σχέδιο μετασχηματισμού της ΔΕΗ έχει σήμερα μεγαλύτερη αξία από ποτέ

gazzetta
gazzetta reader insider insider