Μπάιντεν για ευλογιά των πιθήκων: Όλοι είμαστε ανήσυχοι

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μπάιντεν για ευλογιά των πιθήκων: Όλοι είμαστε ανήσυχοι
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε ότι οι αμερικανικές αρχές εξετάσουν πιθανές θεραπείες και εμβόλια για την ασθένεια.

Την άποψη πως η εξάπλωση της ευλογιάς των πίθηκων πρέπει να ανησυχεί το σύνολο του κόσμου εξέφρασε ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους από τη Νότια Κορέα και προτού αναχωρήσει για την Ιαπωνία που είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του στην Ασία, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε ότι οι αμερικανικές αρχές εξετάσουν πιθανές θεραπείες και εμβόλια.

«Δουλεύουμε για να βρούμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα μας» σημείωσε ο Μπάιντεν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: «Κλειδώνουν» οι παρατάσεις σε ΦΠΑ και φορο-κίνητρα – Το σχέδιο που βρίσκεται στο τραπέζι για την στήριξη ιδιοκτητών και ενοικιαστών

Ποιοι όμιλοι «προκρίνονται» για το φοιτητικό / πολιτιστικό ΣΔΙΤ στη Δυτική Αττική – Ποιος έμεινε «εκτός»

Εξοχική κατοικία: Αμερικάνοι και Καναδοί «σαρώνουν» την Ελληνική αγορά - Πόσα δίνουν, ποιες περιοχές προτιμούν

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider