Θεοδωρικάκος: Aπόλυτη προτεραιότητα του υπ. Προστασίας του Πολίτη η ασφάλεια φοιτητών και καθηγητών

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεοδωρικάκος: Aπόλυτη προτεραιότητα του υπ. Προστασίας του Πολίτη η ασφάλεια φοιτητών και καθηγητών
Για την κατασκευή νέας βιβλιοθήκης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Η ασφάλεια των φοιτητών και των καθηγητών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, την οποία ήδη κάνουμε πράξη», σημειώνει σε ανάρτησή του στα social media ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σχετικά με την κατασκευή νέας βιβλιοθήκης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

«Η ΕΛΑΣ βρίσκεται σήμερα τόσο εντός, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για να διασφαλίσει την ομαλή κατασκευή της νέας βιβλιοθήκης στη σχολή θετικών επιστημών», επισημαίνει ακόμη ο κ.Θεοδωρικάκος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Την ώρα που οι αγρότες μας είναι στα μπλόκα, βουλγαρική εταιρεία καλλιεργεί στη Ρουμανία με τρακτέρ χωρίς οδηγό!

Χριστουγεννιάτικος «μποναμάς» σήμερα για συνταξιούχους, γονείς, άνεργους και δικαιούχους επιδομάτων

Επίδομα θέρμανσης: Έρχεται η προκαταβολή στους δικαιούχους - Πότε θα δουν τα χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider