ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πλεύρης προαναγγέλλει νέα μέτρα και ο Μητσοτάκης κάνει ανέμελος διακοπές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πλεύρης προαναγγέλλει νέα μέτρα και ο Μητσοτάκης κάνει ανέμελος διακοπές
«Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι από τα μέτρα παρωδία, ο κ. Πλεύρης αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για νέα μέτρα» τονίζει η Κουμουνδούρου.

Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για άνω των 15.000 νέων κρουσμάτων στην Ελλάδα σήμερα.

Σε ανακοίνωση της, η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει πως «τόσο καιρό ο κ. Μητσοτάκης αγνοεί τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των επιστημόνων για μέτρα ανάσχεσης της πανδημίας, προκειμένου να αποτραπούν νέες απώλειες και ενδεχόμενο νέο καταστροφικό lockdown.

Χθες, με ρεκόρ 9.284 κρουσμάτων, πάλι αρνήθηκε να κάνει τα αυτονόητα: Κουβέντα για αξιόπιστη ιχνηλάτηση με μαζικά και δωρεάν ράπιντ και μοριακά τεστ για τους πολίτες, για περισσότερα δρομολόγια στα Μέσα Μεταφοράς, για αλλαγή πρωτοκόλλων στα σχολεία, για ενίσχυση του ΕΣΥ που καταρρέει, για επίταξη ιδιωτικών κλινικών και για σοβαρή επέκταση της τηλεργασίας. Μόνο λουκέτο και χωρίς μέτρα στήριξης στην εστίαση, στην οποία έχουν πρόσβαση μόνο οι εμβολιασμένοι. Περιμένουμε κάποιος να εξηγήσει πώς συνάδει αυτό με την "πανδημία ανεμβολίαστων" του κ. Μητσοτάκη».

Συνεχίζοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «σήμερα, πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι από τα μέτρα παρωδία, ο κ. Πλεύρης αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για νέα μέτρα.

Ο μόνος άνθρωπος τελικά που δεν εξοργίζεται με την απίστευτη ανικανότητα της κυβέρνησης είναι ο κ. Μητσοτάκης που συνεχίζει ανέμελος τις διακοπές του, ενώ η χώρα βαδίζει στο γκρεμό».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ για νέα μέτρα: Η κυβέρνηση σταθερά πίσω από τις εξελίξεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider